2789
عنوان

دلتنگتممم M

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمان میبره فراموش کردنش.. چنان فراموشش کنی که به این روزات بخندی.... مطمعن باش عزیزم... 

فقط تو نبودی عاشق شدی... فقط تو نبودی غم داشتی... میگذره این روزا.... فقط صبر داشته باشو از خدا کمک بخواه.... من بهت قول میدم روزایی میاد که باور نمیکنی... و از این حال غم رها میشی گل دختر.... ورزش هم یادت نره

زمان میبره فراموش کردنش.. چنان فراموشش کنی که به این روزات بخندی.... مطمعن باش عزیزم...  فقط ت ...

مرسیی عزیزم 

خودمم دارم تلاش میکنم ک فراموشش کنم 

ولی هیچ جوره نمیتونم  قبول کنم محمد چرا الکی رفت😔

قبیله ینی ی نفر...
حرفای دلم بود  ممنونم ک خوندی ⁦❤️⁩

فداتشم مهربون❤️❤️

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
مرسیی عزیزم  خودمم دارم تلاش میکنم ک فراموشش کنم  ولی هیچ جوره نمیتونم  قب ...

من ی کاربری داشم انگلیسی بود فک نکنم یادت باشه یمدت تاپیکات دنبال میکردم و پیگیر بودم اون زمان ک اکست بت پیام داد ک بیا همو ببینیم و فلان

الان ک تاپیکات دیدم تازه یادم اومد خاسم بگم حق داری هرچقد دلتنگش شی از همون اولم لیاقت فرصت دوباره نداشت ولی دله دیگ

امیدوارم حالت بهترشه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
مرسیی عزیزم  خودمم دارم تلاش میکنم ک فراموشش کنم  ولی هیچ جوره نمیتونم  قب ...

باید بپذیری... بعضی وقتا دنبال دلیل نباش..فقط زمان... زمان همه چیو درست میکنه آروم میشی... 

لیاقت... شانس... قسمت.. حکمت... اینا شاید دلیل رفتنش بوده... زیاد درگیر نکن خودتو... درکت میکنم... 

ایام فاطمیه هست از صاحب این ایام بخواه مادری کنه در حقت دلت آروم بشه.. زندگیت رو بساز دختر خوب

من ی کاربری داشم انگلیسی بود فک نکنم یادت باشه یمدت تاپیکات دنبال میکردم و پیگیر بودم اون زمان ک اکس ...

مرسی و همراهیم میکردی 

ولی من خیلی دلم میخاد برگرده 

اینحوری ک بچهای اینجا میگن بابت پیام من رفته عذاب وجدان گرفتم 😣

قبیله ینی ی نفر...
مرسی و همراهیم میکردی  ولی من خیلی دلم میخاد برگرده  اینحوری ک بچهای اینج ...

درحال حاضر کسی تو زندگیشه؟خبرداری؟