2777
2789

شیر خودمو دادم کمکی خشک هم بهش دادم بازم داره دنبال شیر میگرده دهنش پستونکم نمیگیره کولیکش شروع شده ینی ؟؟؟۱۶ روزشه

هرچقدر می‌خواد بده بخوره وزن بگیره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کولیک یعنی گریه زیاد نه شیر خوردن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شاید سیر نمیشه؟پستونک بده نزار به شیر شب عادت کنه

یعنی بچه گشنگی بکشه؟این چه چیزیه که میگی بچه ۱۶روزه روشیرنده؟ پستونک خوب نیست هوامیبلعه بچه.من خودم شبابچم هردوساعت بیدارمیشه بهش شیرخشک میدم

بچه تو این سن کلا هر چی بهش بدی میخوره یه واکنش طبیعیه دنبال سینه میگرده یا گوشه پتو بخوره حالیش نمیشه زیاد شیر نده که رفلاکس نشه 

هر یکساعت یا هر دو ساعت بده

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

والا بچه ی منم نوزاد بود یه دفعه یادمه یک ساعت بهش شیر دادم شب بود. بعد مثل بچه ی شما بیقراری میکرد ولی شیر میدادم ساکت میشد. خلاصه یه شیر خشک درست کردم دادم بهش که سیر بشه بازم بیقرار بود. یادمه دو ساعت شیر خورد . بعدا که دکتر بردم گفت بچت کولیک داره وقتی شیر میدی موقتا ساکت و آروم میشه ولی خود این کار باعث میشه دل دردش بیشتر بشه. خلاصه قطره داد و بچم خوب شد