2789

ماله منم هر وقت درد میگیره (بیشتر شونه سمت راستمه) مامانم روغن دانه سیاه میزنه و تشک برقی استفاده می کنم تا گرماش نرم کنه 

مال من بیشتر تو سرما اینجوری میشه حالا مادر شما رو نمیدونم

کاربر قدیمیم🥴  دنیا جای قشنگی برا زندگیه اگه ادما خرابش نکنن  یا میشه یا نمیشه دیگه غیر اینه؟! خودم و نباید خسته کنم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم رفتی دکتر ؟و دردش حوری هست نزاره بخوابی

اره دکتر رفتم من سر و کارم با لپ تاپ و سیستم خیلی زیاده چون گردنم و مدام خم می کنم خشک میشه سرما هم‌میزنه کلا دردش بدتر میشه دردشم بعضی شبا زیاده طوری که باعث میشه نتونم بخوابم یا مثلا میزنه به سرم و سرم میترکه در این حده

کاربر قدیمیم🥴  دنیا جای قشنگی برا زندگیه اگه ادما خرابش نکنن  یا میشه یا نمیشه دیگه غیر اینه؟! خودم و نباید خسته کنم😁
اره دکتر رفتم من سر و کارم با لپ تاپ و سیستم خیلی زیاده چون گردنم و مدام خم می کنم خشک میشه سرما هم‌ ...

من دیسک گردن دارم علایم من مثل شما بود رفتم،Mriدادم معلوم شد.بنظرم بهتره بدین شما هم

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

من دیسک گردن دارم علایم من مثل شما بود رفتم،Mriدادم معلوم شد.بنظرم بهتره بدین شما هم

فرصت نمی کنم ولی باید برم مرسی از سفارشت عزیزم حتما این کار و می کنم🤍🌙

اهان مرسی گلم ک گفتی ازمایش چی بگم بنویسن

بگو دستش درد میکنه ازمایش بنویس تو ازمایش معلوم میشه روماتیسم یا شاید کمبود ویتامین دی باشه انشالله چیزی نباشه

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
انشالله ک خوب شی گلم دکتر ازمایش ام آرای نوشت؟

نه ام ار ای و نه ازمایش ننوشت قرص نوشت و گف بر میگرده به نحوه نشستن تو رو صندلی و کار با سیستم