2777
2789
عنوان

اگه عنوان دیدی بیا

126 بازدید | 6 پست

عشقم چن روز دیگه داداشاش و خواهرش میفرسته خونمون واسه حرف زدن و اجازه گرفتن که شب یلدا جدی تربیان کل خانوادشون تا تموم کنن 

واسه خوب پیش رفتن کارمون ذکر یا فاطمه یا جوالائمه ادرکنی میگین همه چیز مثبت و خوب پیش بره بهم برسیم 

جفتمون شدید استرس داریم لایک کنین بدونم منم واستون صلوات بفرستم🌱❤

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مبارک باشه گلم انشاالله خوشبخت شین❤️🌸

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیوندتون مبارک  خوشبخت بشین نترس همه چیت اوکی هست

انشالله ممنون از انرژی مثبتت انشالله توام هر چی تو دلت برسی بهش❤

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖