2777
2789
عنوان

یه راه حلی بگین

39 بازدید | 6 پست

سلام خانومای عزیز

من نزدیک یه ساله نامزد کردم و به نامزدم نگفتم که با عمو و دایی و... وقت احوال پرسی دست و روبوسی میکنم

و نامزدم از خیلی بدش میاد از اینکار

و اخلاقش خیلی تند و عصبیه و الان نمیدونم چطور بهش بگم و اینکه چندبار خاستم بگم ولی از ترسش نگفتم و یا همش موقعیت نبود 

الان نمیدونم چطور بگم که اعتمادشم خراب نشه نسبت بهم

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو بوسی نکن

نمیشه که بعد این همه سال یهویی

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
مگه باید میگفتی ؟ محرمت هستن اینا ، ایشون از پیغمبر و ائمه هم جلوتر تشریف دارن در عمل به دستورات دین ...

اخه چندبار پرسید و منم چون ترسیدم نگفتم الان که دیگه عقد کنیم بعدش که نمیشه پنهانش کنم

اخه چندبار پرسید و منم چون ترسیدم نگفتم الان که دیگه عقد کنیم بعدش که نمیشه پنهانش کنم

ترس و خجالتی وجود نداره . وقتی به عنوان محرم در دین معرفی شدند ایشون حق نداره دخالتی بکنه . 

اگه هم بکنه معلومه ادم شکاکی هست که بهتره در انتخابت تجدید نظر کنی از همین الان ....

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ترس و خجالتی وجود نداره . وقتی به عنوان محرم در دین معرفی شدند ایشون حق نداره دخالتی بکنه .  ...

ممنونم عزیزم