2777
2789
عنوان

فردا

74 بازدید | 4 پست

خانما ببخشید من فردا یه قرار مهم دارم باید برم حتما و خب حداقل از 2 ماه پیش واسش برنامه ریزی شده و نمیتونم نرم و الانم به شدت سرگیجه و حال تهوع دارم قرص ضد تهوع هم نمیتونم بخورم چون هر چی بخورم بالا میارم بدتر میشم... 

کسی راهی داره؟؟ 😩😩

لطفا کمکم کنید دعاتون میکنم

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

برو دکتر سرم بزن

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید آمپول ضد تهوع و یه سرم تقویتی بزنین. شبو صبح کنین بهتر بهتر شدین. برید بیمارستان یا درمانگاه. و ...

3 تا آمپول زدم با دو تا سرم هنوز خوب نشدم 😭

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
3 تا آمپول زدم با دو تا سرم هنوز خوب نشدم 😭

مسموم شدین پس. به گوشی نگاه نکنین. آب نمک با اب قند خوب بهم بزنین و خیلییی آروم میل کنین. جفت پاهاتون سمت دیوار اروم بالا بگیرید تا خونرسانی به مغزتون بشه. بدنتون گرم نگهدارین و سرتون با رو سری و هدبند قرص کنین. اتاق  کاملا تاریک باشه

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!