2789
عنوان

من مقصرم ؟

363 بازدید | 8 پست

همسرم یه پسر خاله داره که زن و ۳ تا بچه داره اکثر فامیلا باهاشون قطع ارتباط کردن بخاطر اینکه خانومش خیلی اخلاق بد داره. ولی منو همسرم خیلی باهاشون گرم و صمیمی بودیم یه بار که من زایمان کردم اومد و یه روز کامل شب تا صبح به عنوان همراه پیشم موندچون من کسی رو نداشتم واز اون خیلی بیشتر هواشو داشتم چند بار دعوتشون کردم اگه بچه ش مریض میشد چون من رانندگی بلدم میبردمش دکتر و چندین بار پارک و تفریح وچند روز هم خونه ما موندن بخاطر تعمییرات منزلشون و یه بار خانومش زنگ زد و گفت ۵ تومن پول میخام به عنوان قرض بهش دادم و بعداز چندین ماه پسش داد و دوبار دیگه مقداری قرض کرد ازمون که پسشون ندادوبار آخر ۶۰۰ تومن قرض کرد که نداد ماهم چیزی نگفتیم و ۵ الی ۶ بار اسباب کشی داشتن که از صفر تا ۱۰۰ همسرم براشون انجام دادولی  چند روز پیش برای جاب جایی یه کمد که خریده بودیم شوهرم بهش زنگ زد که جواب نداد من به خانومش گفتم گفت شوهرم  رفته بیرون و بعداز دو روز زنگ زد که الان بیام  امروز خیلی پول نیاز داشتم به خانومش زنگ زدم و خیلی محترمانه گفتم اگه پول دستته  ۶۰۰ تومن رو بده  و خیلی شرمنده و ببخشید گفتم  بعد جواب نداد بعداز چند ساعت پسرخاله همسرم پیام داد ب همسرم گفت که خانومت پیام داده ب بچه هام گفته ۶۰۰ تومن رو بده خیلی ناراحت شدم الان ندارم ولی تا دوروز دیگه پسش میدم. ولی خانومش اصلا جواب پیاممو نداد حالا همسرم خیلی خیلی ناراحت شدمیخاست به پسر خاله ش بگه که خانومم سرخود این کارو کرده من ندونستم منم گفتم چرا اینجوری میکنی بگو واسه فلان کار پول میخاستیم نداشتم گفتیم از شما بگیریم.همسرم ناراحته  که چرا پیام دادی تو که میدونی پول پس بده نیست چرا گفتی و کلی بامن دعوا کرد و منم گفتم بعداز این همه سال تو یبار به پسر خاله ت رو زدی که بیاد کمکت ولی اون حتی جوابتم نداد  کم واسشون کردم این بود جواب خوبی هام من فقط مدیونشم که به روز تو بیمارستان پیشم موند  الان همسرم شدید ناراحته و اروم نمیشه  من چکار کنم همش انتظار داره که من از خانواده م پول قرض بگیرم چون  خودش روش نمیشه به خانوادش بگه. میگه من مردم روم نمیشه تو به خانوادت بگو قرض بهمون بدن تو رو خدا بگید چکار کنم ؟

حق باهاته کارتم درست بوده بهشون گفتی

حتی پول خودتونم نبود باید ببینی وقت نیاز شما اونا پول بهتون میدن یا نه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من وقتی به کسی قرض میدم. تا قرون آخر ازش پس میگیرم. حالا هر کی میخواد باشه چون اسمش قرض بوده. ولی اگه از روز اول بگه نمی‌خوام پس بدم شاید بهش بدم و انتظار هم نداشته باشم. از زرنگی آدما بدم میاد.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
کاملا حق باشماست ولی به خانوادت هم رو نزن بزار خود همسرت پولو جور کنه

خانواده ش خیلی ازهمسرم انتظار دارن زنگ میزنن میگن نداریم پول بهمون بدید همسرم اگه داشته باشه بهشون میده ولی بهشون نمیگه منم نیاز دارم به عنوان قرض بهم بدید میگه روم نمیشه بگم در صورتیکه وضع مالی خانوادش خوبه

حق باهاته کارتم درست بوده بهشون گفتی حتی پول خودتونم نبود باید ببینی وقت نیاز شما اونا پول بهتون می ...

خدا شاهده چند روز مهمونمون بودن با ۳ تا بچه فوق العاده  شیطون ولی مثل خانواده خودم ازشون پذیرایی کردم ولی امروز نمیدونم چرا بهشون برخورد 

من وقتی به کسی قرض میدم. تا قرون آخر ازش پس میگیرم. حالا هر کی میخواد باشه چون اسمش قرض بوده. ولی اگ ...

اصلش هم همینه همسرمنما رو فدایی مردم میکنه فقط انتظار داره که ما فقط خوبی کنیم میگه من مهمونی نمیرم ما فقط باید میزبان باشیم 

خانواده ش خیلی ازهمسرم انتظار دارن زنگ میزنن میگن نداریم پول بهمون بدید همسرم اگه داشته باشه بهشون م ...

دقیقا منم همین مشکل وداشتم پول خرج خانوادش میکرد اما موقع نیازبهشون رو نمیزد برای همین میگم شماهم به خانوادت رو نزن برای پول،چون موقع پس دادن اذیت میکنن وآبروی آدم ومیبرن

دقیقا منم همین مشکل وداشتم پول خرج خانوادش میکرد اما موقع نیازبهشون رو نمیزد برای همین میگم شماهم به ...

اره بخدا خیلی از رفتار پسرخاله ش ناراحتم مگه کم خوبی کردم در حقشون واقعا از همسرم حیلی بدم میاد  فقط در حال راضی کردن دیگرانه دوست دارم چند روز باهاش حرف نزنم مردم انقد به فکر زن و بچه خودشونن این بخاطر دیگران بامن دعوا میکنه