2777
2789
عنوان

دلم آشوبه

61 بازدید | 5 پست

من بعد ایام فاطمیه میرم خونه خودم البته بدون مراسم و تشریفات فقط در حد یه مهمونی خانوادگی الان یه ترسی یه چیز شبیه دودل شدن تو وجودم افتاده

من همسرم آدم به شدت خوش قلب و مهربونیه و دنبال زندگی  ساده با آرامش و بی دغدغه هستش ولی برای هر کاری باید من بهش بگم مثلاً الان زنگ بزن به فلانی الان اینکارو بکن الان برو دنبال اینکار ،اینجوری حرف بزن اینجوری بشین و ......خودش صبوره و دیربه دیر کارا رو انجام میده کلا خانواده م میگن که اهل کار کردن زیاد نیست و تنبلی می‌کنه میگن بی عرضه هستش ولی از نظر خودم  آدم نون در بیاری هست و از این حرفا الان من شک تو دلم افتاده میگم نکنه نتونه باری از دوشم برداره و به جایش بار بزاره رو دوشم چیکار کنم من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اینکه ریموتش داده دست شما و منتظرشمابهش بگی چیکارکنه چیکار نکنه  جالب نیست تا قبل از ای ...

قبل من ماشین داشت و رو ماشین کار می‌کرده ولی به خاطر مخارج ازدواج فروختش و یه مدت مغازه داشت و الان که سر کار دولتی هست 

نمی‌دونم چطوری این اخلاقش رو عوض کنم که خودش کاراش رو انجام بده بدون اینکه من بگم