2777
2789

از مردا بدم میاد از بابام از شوهرم خوشم نمیاد نزدیکم شن اصلا دلم نمیخواد مردای نزدیک زندگیمو ببینم 

همش غصه دارم اصلا پشیمونم بچه دار شدم از این مرد دلم نمیخواد تو خونش باشم نه دعوامون شده نه کاری کرده نه چیزی نمیدونم چرا انقدم حسم منفی شده 

ویار داری ب مردها

هفته چندی؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این حسای منفی طبیعی نیست ولی تغییر حال به خاطر تغییر هورمون طبیعیه رو دهنت کار کن تمرکز کن حس مثبتتو بالا ببر شاکر خدا باش

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
عزیزم این خیای منفی طبیعی نیست ولی تغییر حال به خاطر تغییر هورمون طبیعیه رو دهنت کار کن تمرکز کن حس ...

اصلا میاد خونه شوهرم انگار خونه رو میزنن تو سرم 

ماه اولم 

خب پس درست میشه 

از هفته ۱۵_۱۶ به بعد درست میشه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
من ویار شدید داشتم زیاد حسی ب شوهرم نداشتم

سعی میکنم دعوا نکنم ولی همین میبینمش چندشم میشه ازش مور مور میشه تنم شبا که میاد رو تخت حالم بد میشه دلم اشوب میشه خودمو جمع میکنم

سعی میکنم دعوا نکنم ولی همین میبینمش چندشم میشه ازش مور مور میشه تنم شبا که میاد رو تخت حالم بد میشه ...

نه من حوصله دعوام باهاش نداشتم اتفاقا قبل بارداریم دعوا زیاد بود 😂درست میشه نگران نباش