2777
2789
عنوان

اردوی مدرسه

231 بازدید | 11 پست

مدرسه داره میبره اردو بعد گوشی هم آزاده میتونیم ببریم همه دوستامم میرن گوشی ام میارن اما من نمیرم کاش میشد برم چون گوشیم مدلش خیلی پایینه خجالت میکشم 🥲

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

منم پارسال گوشی نبردم همشون ایفون اورده بودن امسال دیگه نمیرم🙁💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی بگو گوشیم خرابه دادم تعمیر این دستمه😂 خیلی بده میفهممت

همشون آیفون دارن یکی شون اس ۲۳

همشون تلگرام و اینستا دارن باهم گروه دارن

من حتی نمیتونم تلگرام بریزم باهاشون چت کنم چون کلت گوشیم ۱۶ گیگه جا نداره

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

منم پارسال گوشی نبردم همشون ایفون اورده بودن امسال دیگه نمیرم🙁💔

با خانواده ام دعوا کردم الانم دارم اشک میریزم🥲 با اینکه میتونن بخرن ولی هعی میگن بعدا

مامانمم گف میری برو نمیری نرو خب من نوجوون ام دوستام به هم نگاه می‌کنیم خب من خجالت میکشم پیششون

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

با خانواده ام دعوا کردم الانم دارم اشک میریزم🥲 با اینکه میتونن بخرن ولی هعی میگن بعدا مامانمم گف م ...

دقیقااا منم مثل توام میتونن بخرن ولی نمیخرن💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

همشون آیفون دارن یکی شون اس ۲۳ همشون تلگرام و اینستا دارن باهم گروه دارن من حتی نمیتونم تلگرام بری ...

چندمی

یسری چیزارو پاکن اینستا رو داشته باش

منم همش دوسه ماهه گوشی جدید خریدم قبلش قدیمی بود گوشیم

ولی تو گروه و با بچها بودم

چندمی یسری چیزارو پاکن اینستا رو داشته باش منم همش دوسه ماهه گوشی جدید خریدم قبلش قدیمی بود گوشیم ...

دهمم

هیچی ندارم باورت میسه؟ یذونه فقط شاد دارم از کل دنیا عقبم�🥺😔

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

با خانواده ام دعوا کردم الانم دارم اشک میریزم🥲 با اینکه میتونن بخرن ولی هعی میگن بعدا مامانمم گف م ...

اگه بالای ۱۵ سالته از نسخه تحت وب استفاده کن 

اگه کمتر هم هستی به نظرم اصلا لازم نداری♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چی هس؟

همون اینستاگرامه ولی از طریق سایت واردش میشی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️