2777
2789
عنوان

شوهر من دیگه نوبره

338 بازدید | 14 پست

سلام خانما من حدود چهار پنج ماهه ازدواج کردم ازدواج دومم هست...شوهرم حقوقش 15تومنه از اول بهم گفت که قسط داره و البته کرایه خونه هم میدیم ....حالا من یه مقدار سکه پارسیان داشتم که چند ماه پیش گفتم من مقداری پس انداز دارم بخدا گوه خور شدم از بس برای اون چندرغازم نقشه کشید یکسره هر چی میشه میگه اون بفروش مثلا برای دندونم که میخواستم درست کنم میگفت بفروش...بعد هر چی میشه میگه خودت پول داری بده !!!!!!!! دیونم کرده میگم اخه زن از کجا پول بیاره مگه من شاغلم ...بخدا الان صد هزار تومن تو کارتمه....خیلی حرص خوردم دیونه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه مرد ایرانی اصلا جنبه نداره از دارایی زنش هبردار بشه وگرنه مدام چشم داره و شروع میکنه ب نقشه کشی ۹۹ درصد اینجورین 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
متاسفانه مرد ایرانی اصلا جنبه نداره از دارایی زنش هبردار بشه وگرنه مدام چشم داره و شروع میکنه ب نقشه ...

افرررررین هر کی رو دیدم همین جوری بود مخصوصا از نسل جدیدا قدیمی تر ها چشم و دل سیر تر هستن

وای چقدر سخته ک ازدواج دومتم هستو امقدر ادم قالتاقی باشه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
هرررررررررگز شاغل نمیشم ...چون الان که هیچی ندارم یکسره میگه پول بخدا اگه شاغل شم نونم خونه نمیاره&n ...

وای خدای من

مگه دوران اشنایی نداشتین؟چندسالشه؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
هرررررررررگز شاغل نمیشم ...چون الان که هیچی ندارم یکسره میگه پول بخدا اگه شاغل شم نونم خونه نمیاره&n ...

والا من اگه تو کارتم پول نباشه عصبی میشم 

وقتی خودت کار نکنی اونم که نمیده

دیگه شوهر کردنت چی بود این وسط ؟

۴۱ سالشه ...دست و دلبازم بود ...نمیدونم چرا اینجوریه ...خیلی باهاش راه اومدم و قانع بودم انگار پررو ...

هیچ ترفند ازش بکن

چمیدونم بگو میخوام فلان چیزو بخرم خودمم پول دارم اما مولا ۲۰۰تومن کم دارم همونو بده

یا میخوام دکتر nتومن کم دارم بقیشو بده