2777
2789

وام ازدواج 

۳۵۰ برای زیر ۲۵ 

۳۰۰ برای ۲۵ ب بعد

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من الان ثبت نام کردم یعنی ۳۰۰ نمیدن

ما هم الان ثبت نام کردیم ولی دوماهه ندادن☹️

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
خوبه خودت میگی ۱۴۰۳

یعنی باید بعد عید عقد کرده باشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نه باید تشکیل پرونده وکارای وامتون بعد عید انجام بدی

ولی من سوال کردم گفتن زمان دریافت وام مهم هست

شد شد نشد مگم  خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁

پرداخت سرمایه با ضمانت سند ملک و ماشین و چک و سفته و طلا پرداخت سرمایه با چک یک روزه و فوری بدون ضامن۸ برگ چک ۱۲۵۰۰ ، ۸ ماهه برای کسب اطلاعات بیشتر به ایدی من @Eshghmyamahdi313در ایتا پیام بدید  شمارم 09940199167   کامل براتون شرایط رو توضیح میدم