2777
2789
عنوان

تو رفتی دگر...

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 30 پست
خعلی  من با این گریه میکنم شبا :(

منم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی عر عرو چطولی طو؟

طهور میام میزنم دهنتاا 

برو دیگه عه

پیشته

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
عه خواهرشوهرم پیدا شد سیسی بیا خفت گیری

😂😂😂 

جدی خواهر شوهرتم؟ 

تو سایت خواهر شوهر خیلیام کدومشونی؟ 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
نه بابا تو داداشتو بده خواهرشوهرم بشی منم زنداداش خوبی میشم برات

باش بیا ببر مال خودت 

ولی من نمیتونم برات خواهر شوهر خوبی باشماااا 😈

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
پیشته بخودت میدم نمکی ببرتتا

بیا برو تو کوچه

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
 خواهری بدجنس نباشا داداشت دس منه سرش میارما

تو گیس و گیس کشی کار منه 😁

داداشت گیس نداره

پای داداشمو وسط نکش مشکلی داری با خودم حل کن

نه دیگ بحث بحث خواهرشه باید بیاد وسط

نه مشکلتو با خودم حل کن کاریش نداشته باش ما دعوا میکنیم اون کتک بخوره وسط‍؟