2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۹/۰۵

329 بازدید | 24 پست

دختر شیطون بلای من سه سالشه 

اینقدر شیطونه که از دستش در خونه رو قفل میکنیم نره بیرون آخه عین کش تنبون در میره 😅

خونه مامانمینا دستگیره درشون خرابه درمیاد دیگه اونو درمیاریم میزاریم رو کابینت یا بلندی که دستش نرسه 

امروز بعدازظهری مامانم میگه خواب بودم با خیال راحت که درها قفله این‌یکی هم دستگیره روش نیست 

میگه دیدم صداش درنمیاد گفتم مشغول بازیه ولی دیدم داره سرما میاد نگاه کردم دیدم در بازه یه لنگه کفش هم جلوی دره که مثلا بسته نشه😬 جل الخالق 🤐

گفت کوچه رو نگاه کردم دیدم خبری نیست با ترس اومدم یه چی بپوشم برم دنبالش که دیدم از سرکوچه دستاشو گواته پشتشو داره خرامان خرامان میاد 🥵

خانم رفته بود مغازه بستنی گرفته 

وقتی اومده مامانم حسابی دعواش کرده گفته تنهایی نباید بری میگه آخه بزرگ شده بودم رفتم

گفته فقط مامان باباها حق دارن خرید کنند تو پول نداشتی که میگه اشکال نداره خاله ها هم اجازه دارن بخرن 

بعد که رفتیم مغازه حساب کنیم مغازه داره آشناست گفت چقدر سرزبون داره ریلکس اومده میگه عمو اومدم بستنی بخرم  یه بستنی بهم بده اونم دلش نیومده نده و زود فرستاده خونه

من با این وروجک چه کنم اعتماد بنفسش بالا گاهی صبح ها هم به شوهرم میگه تو زحمت نکش من خودم میرم بربری برای مامان میگیرم میام🥰

حالا که فعلا مجاب شده دیگه بی اجاره و تنهایی و بدون پول خرید نکنه و جایی نره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی 😍😂

خدا حفظش کنه انشالله زیر سایه آقا امام زمان و شما بزرگ بشه 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
آخی 😍😂 خدا حفظش کنه انشالله زیر سایه آقا امام زمان و شما بزرگ بشه 

فدات بشم ممنونم عزیزم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
فدات بشم ممنونم عزیزم

قربونت خیلی خوبه خاطراتو تو یه دفتر بنویسی بعدا نشونش بدی😍

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
فقط لذت ببر😍

هم خندم گرفت از اینکه در بسته نشه کفش گذاشته هم ترسیدم 

خداروشکر هیچی نشد 

قربونت خیلی خوبه خاطراتو تو یه دفتر بنویسی بعدا نشونش بدی😍

اتفاقا دفتر داشتم از بارداریم روزای تازه دنیا اومدنش 

ولی وروجک پاره کرد

بعد همیشه دسترسم نبود این بود اینجا رو انتخاب کردم بمونه براش یادگاری

اتفاقا دفتر داشتم از بارداریم روزای تازه دنیا اومدنش  ولی وروجک پاره کرد بعد همیشه دسترسم نبو ...

عزیزم شیطون بلا 😂😍😍😍

چشم نخوره انشالله 

براش و ان یکاد و ناس و فلق و **ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم**بخون و اسفند دود کن گل 

آره در بیرونو حتما همیشه قفل کن وقتی میخوابی یا حمومی واینا

خونه خودمون قفله خونه مامانم بلد نبود دستگیره رو باز کنه

حتی برادرزاده ام کوچیکتره میومد به خاطر اون خودش میگفت دستگیره برداریم بچه نره بیرون😅