2777
2789
عنوان

من خسیسم؟

231 بازدید | 12 پست

بچه ها منو شوهرم درآمدمون متوسطه مثل پدرمادرم کارمندیم

بابام خیلی شدید اصراااااار کرد باید درس بخونی من ساعت کاریم زیاده وقت نمیکردم  درس بخونم.دانشگاه لیسانسم دولتی بود اینو ازاد قبول شدم نمیخواستم برم چون دوست داشتم دولتی بخونم .باباااام اصراااار رفتم خلاصه  گفتم باید نصف شهریه ی ترمو بدی🫢بعد اینکه مامانم فقط در صورتی که کل خواهر برادراش  با خانواده شون و پدرمادرش باشن میاد خونمون.جرئت ندارم دعوتش کنم بکنم لشکری میان.سر اینا به‌من میگه تو خسیسی🙁خسیسم واقعا؟

کادوهای مناسبتی رو هم هرچقدر خودش داد من یکم بیشترشو برمیگردونم ☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بنظرم خسیس نیستی  منم بودم سختم بود اون همه آدم دعوت کنم هربار

سالی یکی دوبار اینجوری میان… زیاد نیست

ولی خب اگر خودشون باشن هر هفته میتونم پذیرایی کنم

حالا شما نه استارتر کلا کسی خسیس باشه خودش نمیدونه خسیسه؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نه عزیزم.زندگی به این سختی دیگه لشکری نمیشه زیاد دعوت کرد شاید سالی یه بار.توقع بی جا داره مادرتون.چیزی که فکر میکنی صلاح زندگیتونه انجام بده.خانواده همسرمم بهش میگن خسیسه.چون برای اونا خرج نمیکنه ولی اهمیت نداره چون هرگز از زندگیمون چیزی دریغ نداره همین کافیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه گلم خسیس نیستی،رفتارت نرماله،جدا از لحاظ مالی ،مهمونداری تعداد زیاد خب سخته، شاید دلت بخواد فقط م ...

دقیقا خاله ی خودم به زور سالی ی بار مهمونی مبده 

منو همتراز خاله هام قرار میدن

نه عزیزم.زندگی به این سختی دیگه لشکری نمیشه زیاد دعوت کرد شاید سالی یه بار.توقع بی جا داره مادرتون.چ ...

من اصلا منظورم مالی نبود برای مهمونی مشکلی ندارم

من خسته میشم و ایراد میگیرن که فلانجا کثیفه و …

من اصلا منظورم مالی نبود برای مهمونی مشکلی ندارم من خسته میشم و ایراد میگیرن که فلانجا کثیفه و ...

در هر حال شما تعیین میکنین نوع دعوت و مهمونی دادن رو‌.مهم شما و همسرتون هستین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم