2777
2789
عنوان

رشتمو اشتباهی رفتم 🥺🥺

324 بازدید | 21 پست

رفتم معماری پایه یازدهمم اصلا دوسش ندارم

از اونورم نمره یکی از درسای تخصصیم شده ۱۵ هیچی حالیم نیست از رشتم

انقدددد گریه کردم امروز چشمام میسوزه🥺🥺💔💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من با علاقه رفتم حسابداری بخاطر اینکه دبیر درس بد میده هیچی متوجه نمیشم از ۱۵ شدم ۱۰ حس نابودی میکنم از صبح تا حالا هم فکرم پیششه کلی هم گریه کردم اما حالم خوب نمیشه هنش دارن به سوالای امتحان فکر میکنم معلمه خوار خفیفم کرد فکرشو بکن منی که همه تخصصی ها شایستگی سه و ۲۰ بود امسال ریده شده به همه چی

ینی یک سالو نیم از انتخاب رشتت میگذره؟تازه داری براش گریه میکنی که نمیفهمی؟

از اول دوستش نداشتم وقتی رفتم فهمیدم چقدر سخته 

ولی امسال خیلی سنگین شده برای همین امسال خیلی حالم بد تر از پارسالع

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
حالا من با علاقه رفتم حسابداری بخاطر اینکه دبیر درس بد میده هیچی متوجه نمیشم از ۱۵ شدم ۱۰ حس نابودی ...

چندمی؟ یعنی از ۲۰ شدی ۱۰؟ 

اگه میاونی رشتتو عوض کن فک نکن دبیرستانو تموم کردی دانشگاه عاشق رشتت میشی اتفاقا وقتی از چیزی بدت ب ...

اخه نمیشه که یک سال و چند ماه گذشته از رشتم🥺💔

کتابش چیه؟درساش راجع به چیه

خیلیییی با خط کش سر و کار داریم 

میخوایم نمای خونه بکشیم اگر یک میل اینور اونور شه غلط میشه... 

درساش هم همش ترسیمیه.. 

یعنی نمای خونه ترسیم کنیم راه پله رسم کنیم برش پله 

همش با اندازه های سخت💔

اخه نمیشه که یک سال و چند ماه گذشته از رشتم🥺💔

من خودم دبیرستان ریاضی میخوندم به انسانی علاقه داشتم ولی عوض نکردم

رفتم دانشگاه مهندسی هم قبول شدم اما ولش کردم رفتم سراغ انسانی و لیسانس حقوق گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792