2777
2789
عنوان

روحیم خیلی بده

79 بازدید | 14 پست

امروز یه اتفاقی افتاد نمیتونم خودمو ببخشم دائما هم فکرم پیششه نمیتونم حواسمو به کاری دیگم بدم 

میشه بگید چجوری روحیه مو بدست بیارم دلم میخواد فقط گریه کنم و بمیرم 

سه روز که بگذره کاملا اوکی میشی بعدشم گریه کن به احساست بها بده

باورت نمیشه از صبح تا حالا اینقدر گریه کردم دور بریام دلشون به حالم سوخته گفتن بسه داری خودتو نابود میکنی و هرچی گریه میکنم تاثیری نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره..

من یازدهم حسابداریم 

معلم تخصصی بد درس میده امروز امتحانمو ۱۰ شدم معلومه جلو همه خوار خفیفم کرد 

فکر کن منی که تخصصی زیر ۲۰ نمی‌شدم امسال اینجور شدم از صبح تا حالا همینجوری دارم به سوال های امتحان فکر میکنم هی حل شون میکنم میگم کجاش اشتباه کردم نمیتونم خودمو ببخشم هرچی هم گریه میکنم فایده ای نداره 

اینم بگم فقط من بد نشدم از ۳۰ نفر ۲۰ نفر بد شدن

اون ده نفر هم به زور پاس شدن  

عزیزمممممم

گریه نکن🥺💔

منم حالم خوب نیست.... 

همش گریه میکنم مخصوصا امروز که ۱۵ شدم 

ولی اوضاعت بدتر از من که نیست؟؟ من حتی دوستی هم تو کلاس ندارم 🙃🙃💔💔هم درسم داغونه هم تنهام💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
عزیزمممممم گریه نکن🥺💔 منم حالم خوب نیست....  همش گریه میکنم مخصوصا امروز که ۱۵ شدم  ...

حالا منی که دوست دارم چه گلی به سر خودم زدم 

امروز مسخره میکردن رفیقام میگفتن خانم این درسش خیلی خوبه معلمه میگفت ایننننن پوزخند زد خیلی بد بود جلو ۳۰ نفر دیده همه نسبت بهم عوض شد 

جای حرص درآورش اینه که من درس خوندم این شده 

حالا منی که دوست دارم چه گلی به سر خودم زدم  امروز مسخره میکردن رفیقام میگفتن خانم این درسش خی ...

عزیزمممم بیا بغلم

ولش کن بابا معلمه دیونس از این معلمای عقده ای زیادن... 

بیخیالللل مشکل اصلا از تو نیست

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
عزیزمممم بیا بغلم ولش کن بابا معلمه دیونس از این معلمای عقده ای زیادن...  بیخیالللل مشکل اصلا ...

کاش اینجا بودی بغلت میکردم واقعا نیاز دارم تو بغل یکی کلی گریه کنم😔😭

کاش اینجا بودی بغلت میکردم واقعا نیاز دارم تو بغل یکی کلی گریه کنم😔😭

منم همینطورررر

یکی که حالمو بفهمه و بغلم کنه🥺💔

باور کن از وقتی مدارس شروع شده انقدری حالم داغونه که حد نداره 

ولی بیا قوی باشیم.... 

توام بیخیال شو خواهری معلمه دیوووونس بی وجدانه 

تو نباید خودتو اذیت کنی بخاطرش

منم همینطورررر یکی که حالمو بفهمه و بغلم کنه🥺💔 باور کن از وقتی مدارس شروع شده انقدری حالم داغونه ...

کاش اینجا بودی🫂😭❤

تنها دعایی که برات دارم اینه که امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی و غم به خودت نبینی🌸✨️

کاش اینجا بودی🫂😭❤ تنها دعایی که برات دارم اینه که امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی و غم به ...

مرسییی عزیزم انشالله توام همینطور... ❤

میگم تو با بچه های کلاس چقدر ارتباط گرفتی؟ صمیمی شدی باهاشون؟ نشدی؟ 

مرسییی عزیزم انشالله توام همینطور... ❤ میگم تو با بچه های کلاس چقدر ارتباط گرفتی؟ صمیمی شدی باهاشون ...

حرف باهاشون میزنم با دوسه تاشون هم صمیمی ام ولی متاسفانه اونا رو رفیق خودم نمیبینم امروز که حالم بد بود یکیشون نیومد بگه خوبی من امرو نیاز داشتم یکی بغلم کنه فقط بگه اشکالی نداره ولی هیشکی نبود 

خودم با اون حال بدم دوستم امتحانش رو بد شد سریع رفتم بغلش کردم گفتم اشکالی نداره ولی هیشکی اینکارو برای من نکرد