2777
2789
عنوان

صابون ابرو

2258 بازدید | 22 پست

سلام خانوما شبتون بخیر از صابون ابرو استفاده میکنید؟ راضی هستید؟

من مجردم و ابروهامو اصلاح نکردم چند وقت یه بار با قیچی مرتب میکنم میخواستم ببینم برای ابروهای من مناسب هست یا حتما باید اصلاح کنن؟

عزیزم میتونی لیفت کنی ماندگاری برای ابروهای معمولی حدود یکماه 

و کاشت حدود دو هفته هست 

اگر خودتون تمایل به یادگیری این لاین جذاب دارید اموزش صفر تا صدشو با پشتیبانی نامحدود مربی تو کانال آموزشیم گذاشتم با تخفیف عالی ۷۰ درصد

❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌
آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی
لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو به روش به روزترین متدهای دنیا
✅صفر تا صد  + پشتیبانی نامحدود +  تضمینی
✅  ۷۰٪تخفیف(دورهُ مجازی و آفلاین)✅
❌❌❌  +++ فقط ۳۹۹ هزارتومان +++❌❌❌
✅فقط با نت و تلگرام آموزش جامع و کامل و صدها
نکته و فوت کوزه گری کار رو مرحله به مرحله با جزئی ترین نکات بی نظیر اموزش ببین!!!

ثبت نام ۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹

Samira_hair_academy@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من شنیدم میگن لیفت باعث ریزش میشه

اگه به غسل اعتقاد داری، لیفت غسل نداره

من ژل ابرو و صابون ابرو امتحان کردم اما ابروهام حالت نمیگرفت چون ابروهای کوتاهی دارم 

چند وقت پیش یه کلیپ دیدم خانومه با صابون گلیسیرین ابروهاش و لیفت میکرد منم خریدم و استفاده کردم انقدرررر خوبه😁صابون ابرو گلیسیرین فیروز خریدم از داروخونه 27 تومن

عزیزم من شنیدم میگن لیفت باعث ریزش میشه

عززم اگر لیفت با مواد با کیفیت باشه ریزش نمیاره و اینکه صابون و ژل هر روز زدن بیشتر اسیب وارد میکنه 

فاصله لیفت هم باید اصولی باشه قطعا زیاده روی باعث ریزش میشه  مثلا من هر ماه برای یک مشتری لیفت انجام نمیدم و یک  یا دوماه در میون میتونی انجام بدی و حتما هم با بوتاکس تقویتی مخصوص ،تقویت کنید مشکلی پیش نمیاد 

Samira_hair_academy@
اگه به غسل اعتقاد داری، لیفت غسل نداره من ژل ابرو و صابون ابرو امتحان کردم اما ابروهام حالت نمیگرفت ...

عزیزم من مربی این لاین هستم بهیچ عنوان از نظر شرعی منعیتی نداره برای غسل و وضو . 

چون کار با مواد هست که در پایان کار کاملا پاک میشه و شسته ،دقیقا مثل رنگ مو 

دست اخر هم مواد تقویتی کراتین یا بوتاکس که میزنن جهت ماندگاری اثر مواد تقویتی ،۱۲ الی ۲۴ ساعت نباید با اب شسته بشه در این مدت میتونید تیمم کنید 

بعد از ۱۲ الی ۲۴ ساعت هم  میتونید وضو بگیریدهم غسل 

لیفت مژه هیچگونه مژه یا کاشتی نیست فقط کار با مواد مخصوص حالت دهی مژهای طبیعیه خودتونه❤ 

Samira_hair_academy@
اگه به غسل اعتقاد داری، لیفت غسل نداره من ژل ابرو و صابون ابرو امتحان کردم اما ابروهام حالت نمیگرفت ...

دقیقا مشل صابون و ژل همینه که برای هر تایپ ابرو نیست . مثلا ممکنه روی ابرو متوسط جواب بده اما روی ابروی ضخیم نه. برای زیباتر شدن لیفت ابروهاتون ،نباید حداقل یکماه قیچی بزنید . در واقع لیفت ابرو برای ابروهاییرکه کوتاه کردن اصلا کارایی نداره و خودشو نشون نمبده چون غیراصولیه. ابروهاتون اگر قیچی نکنید نتیجه زیباتری داره👌 

Samira_hair_academy@
عزیزم من مربی این لاین هستم بهیچ عنوان از نظر شرعی منعیتی نداره برای غسل و وضو .  چون کا ...

من خونده بودم که مواد روی ابرو میمونه سر همون فقها اعلام کردن مانع میشه و غسل و وضو نداره!  

پس مواد جذب میشه؟ 

من خونده بودم که مواد روی ابرو میمونه سر همون فقها اعلام کردن مانع میشه و غسل و وضو نداره!   پ ...

نه عزیزم از کجا خوندی ؟ میشه منبعشو برام بفرستی ؟

اگر مواد بمونه مثل رنگ مو که روی مو بمونه مو میسوزه ،ابرو هم ،میسوزه که 🙄

بله مواد تایم مکث داره و کامل پاک میشه . جذب هم نمیشه براثر کنش گرما و تایم مکث باعث تغییر حالت مژهها به فرمی که بیگودی روی مژه هیت در میاد 

Samira_hair_academy@