2777
2789
عنوان

مادر شوهر قری💃💃💅

947 بازدید | 47 پست

من حداقل هفته‌ای یه‌بار میام خونه مادرشوهرم..

ناهار میایم،شامم نگهمون میداره.

بعد شبیه تازه عروسا همیشه لوازم آشپزخونه‌شو نو میکنه،امروز یخچالشو باز کرده میگه ظرفامو ببین..

ظرف یخچالی گرفته همه‌شون شیشه‌ای با درب فسفری🫠😍

کلا آشپزخونش فسفریه😁

کلی ذوق کردم براشون🥰

بعد دید من رژیمم،برای شام داره کتلت درست میکنه،کتلت و سیب‌زمینی منو توی ایرفرایر گذاشته،من دوماهه سیب زمینی سرخ‌شده نخورده بودم،الان هی میرم برمیدارم میخورم🥰

کلا هم خیلی مهربونه،هم کلی باسلیقه‌ست.

دخترا،موقع ازدواج فکر نکنین با خانوادش کار ندارین.

اتفاقا اصل کار همون خانوادست😅

آرزو میکنم همه‌تون خوشبخت ترین باشید😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه اینجوری دل جوون باشه... به ادم انگیزه میده و شوهرتم ببینه براش عجیب نیست که بخوای تو هم همینجوری باشی.... چون بعضی اقایون وقتی خانوما میخوان وسیله بخرن هی میگن نمیخواد و فلان... ولی وقتی مامانشونو اینجوری جببینن دیگه بهانه نمیارن..... خدا حفظشون کنه و شما عروس خانم گل و مهربون رو

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

منم همچین مادرشوهریم حیف عروسم اینجا نیست ازم تعریف کنه😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤