چاورشگیان مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 143 عنوان بد 7ماه 203 بازدید | 16 پست بهش پیام دادم جواب نداد بد چند روز گفتم باکسی تو رابطه رفتی حتمافقط اهنگ یه دریا نریم تلسچی فرستادبد من یک هفته ویس میدم فقط تیک میزنه 😑انگار اون دختره که انقدر ناز میکنه شادی درونی من سرچشمه همه چیزهای خوب زندگی من است ✨ 1402/09/05 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
puzzle_of_my_heart عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1039 یعنی توی این ۷ ماه هیچ ارتباطی نبوده؟ اگه ۷ ماه به طور کامل در ارتباط نبودین دیگه چرا پیام دادی؟
چاورشگیان مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 143 یعنی توی این ۷ ماه هیچ ارتباطی نبوده؟ اگه ۷ ماه به طور کامل در ارتباط نبودین دیگه چرا پیام دادی؟ نه چون خودم بهم زدم چون بعدا فهمیدم اون چه قدر خوب بود 😑 شادی درونی من سرچشمه همه چیزهای خوب زندگی من است ✨
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 8921 دلت نمیشکند خب دیگر پیام ندهمن ک اگر اقا معلم جوابم را ندهد عمرا پیام دوم را بدهم ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
از_مرگ_برگشته عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 10132 دلت نمیشکند خب دیگر پیام نده من ک اگر اقا معلم جوابم را ندهد عمرا پیام دوم را بدهم چرا لهجت اینجوریه کجایی هستی
puzzle_of_my_heart عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1039 نه چون خودم بهم زدم چون بعدا فهمیدم اون چه قدر خوب بود 😑 نمیدونم خودت بهتر میدونی اگه واقعا مطمئنی میخوای باهاش باشی سعیت رو کن ولی اگه دیدی کلا جوابتو نمیده بیخیال شو باز خودت بهتر میدونی چیکار کنی
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 8921 چرا لهجت اینجوریه کجایی هستی من خودم عادت کردم به اینجور نوشتن تحت تاثیر کارتون انه قرار گرفتم وگرنه لهجه بقیه هم قومی هایم عادی است ترکم ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
چاورشگیان مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 143 دلت نمیشکند خب دیگر پیام نده من ک اگر اقا معلم جوابم را ندهد عمرا پیام دوم را بدهم نه دلم نمیشکنه چون حق میدم بهشولی گفتم اگه دوست نداری یا مزاحمتم بگو که پیام نزارم برات فقط اهنگ عاشقانه فرستاد شادی درونی من سرچشمه همه چیزهای خوب زندگی من است ✨
از_مرگ_برگشته عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 10132 دلت نمیشکند خب دیگر پیام نده من ک اگر اقا معلم جوابم را ندهد عمرا پیام دوم را بدهم آنه!
چاورشگیان مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 143 نمیدونم خودت بهتر میدونی اگه واقعا مطمئنی میخوای باهاش باشی سعیت رو کن ولی اگه دیدی کلا جوابتو نمیده ... اره ااا دگه از جمعه بهش پیام ندادم چه جوری میتونه حرف نزنه اخه شادی درونی من سرچشمه همه چیزهای خوب زندگی من است ✨
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 8921 آنه! اهوم ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
چاورشگیان مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 143 من خودم عادت کردم به اینجور نوشتن تحت تاثیر کارتون انه قرار گرفتم وگرنه لهجه بقیه هم قومی هایم عادی ... اونم ترک بود🤣🤣🤣🤣😂 شادی درونی من سرچشمه همه چیزهای خوب زندگی من است ✨
puzzle_of_my_heart عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1039 اره ااا دگه از جمعه بهش پیام ندادم چه جوری میتونه حرف نزنه اخه وقتی جوابتو نمیده دیگه کاری نمیشه کرد. یکم فضا بده بذار فکر کنه.
چاورشگیان مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 143 نمیخوادت ای بابا قلبم شکست شادی درونی من سرچشمه همه چیزهای خوب زندگی من است ✨