2777
2789

بلی

نه مشکل نداره

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اشکال نداره

من بعد تونر، سرم میزنم یا ماسک ورقه‌ای. کرم زیر چشم هم دارم واسه چروک و تیرگی. خییلی راضیم. البته بعضی وقتا حال ندارم هر شب انجام بدم.

الانم تو این تخفیفای همینجا کلی چیز میز روتین پوستی میتونی بخریا اگه اهلش هستی. من که راضیم واقعا جواب میده

بپرس تا بگم خانوم جان

نه بابا اشکال نداره من بعد تونر، سرم میزنم یا ماسک ورقه‌ای. کرم زیر چشم هم دارم واسه چروک و تیرگی. ...

عزیزم واسه چروک و تیرگی زیر چشم چی میزنی؟من یکم وقتی میخندم زیرچشمم چروک میفته چی بزنم خوبه؟

بعد اینکه تونر واسه چی خوبه؟بلافاصله بعدش ابرسان میزنین؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم واسه چروک و تیرگی زیر چشم چی میزنی؟من یکم وقتی میخندم زیرچشمم چروک میفته چی بزنم خوبه؟ بعد ای ...

من نیچر اسپیل میزنم، ولی سیمپل هم خوبه واسه زیر چشم. کلی مدل دارن.

تونر که واسه از بین بردن الودگی و باز کردن منافذ پوسته. میرنی قشنگ پد یا دستمال طوسی میشه.

من یه دقیقه بعدش ابرسان و ماسک و اینا میذارم اوکیه

بپرس تا بگم خانوم جان

من نیچر اسپیل میزنم، ولی سیمپل هم خوبه واسه زیر چشم. کلی مدل دارن. تونر که واسه از بین بردن الودگی ...

بازکردن منافذ یه بستنش؟

بعد خب فیس واش میزنیم الودگی ها نمیرن؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بازکردن منافذ یه بستنش؟ بعد خب فیس واش میزنیم الودگی ها نمیرن؟

تونر  رو میگن بعد فیس واش بزن

حالا لافرر این طوری نیست ولی گارنیر اینا بعد فیس واش باز الودگی در میاره. پد تیره میشه

بپرس تا بگم خانوم جان

عزیزم مارک تونر خوب میگی پوستم حساس هست

اگه از تخفیفیای اینجا می‌خوایی بگیری سینره اوکیه

لافارر هم‌ معمولیه. پوست رو اذیت نمیکنه

گارنیر هم خیلی خوبه ولی چشم نخورد اینجا داشته باشه

بپرس تا بگم خانوم جان