2777
2789
عنوان

خیلی از این که کم حرفم ناراحتم

87 بازدید | 13 پست

کم حرف هستم

از وقتی ازدواج کردم کم حرفیم بیشتر هم اذیتم میکنه

همسرم میکه اشکال نداره مهم نیست 

ولی خودم دوست دارم بیشتر حرف میزدم

فک میکنم اینطوری رابطمون گرمتر بود 

از طرفی هم همش احساس میکنم همسرم الکی میگه براش مهم نیست برای اینکه من ناراحت نشم

منم مثل توام نمیدونم چیکار کنم و اصلا حرفم نمیاد 🙃

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا کم حرف بودن با فک و فامیل و در و همسایه و دوست و آشنا قابل درکه ها

ولی اینکه کسی بگه با همسرم حرفم نمیاد به نظرم بهانه میاره. نمیخواد به خودش زحمت بده. حوصله همسرشو نداره. ترجیح میده با خودش تنها باشه

چیزی نیست که واقعا بگی نمیتونم

آقا کم حرف بودن با فک و فامیل و در و همسایه و دوست و آشنا قابل درکه ها ولی اینکه کسی بگه با همسرم ح ...

نه واقعا اتفاقا وقتی با همیم من همه توجهم بهشه 

ولی واقعا چیزی برای گفتن ندارم 

آقا کم حرف بودن با فک و فامیل و در و همسایه و دوست و آشنا قابل درکه ها ولی اینکه کسی بگه با همسرم ح ...

انقدر که من تو زندگیم برای پرحرف شدن تلاش کردم هیچکی نکرده حتی مشاور هم رفتم کتاب خوندم تمرین کردن 

قبلنا حتی لیست مینوشتم که درباره چیا میشه حرف زد ولی واقعا حرف پیدا کردن برام سخت ترین کار دنیا هست

انقدر که من تو زندگیم برای پرحرف شدن تلاش کردم هیچکی نکرده حتی مشاور هم رفتم کتاب خوندم تمرین کردن&n ...

همون وقتی که شوهرت یا هر کس دیگه ای باهات حرف میزنه دنباله حرف اونا رو بگیر

نیازی نیست موضوع جدیدی پیدا کنی

بعدش هم زیاد به خودت فشار نیار که یهو پرحرف بشی

بیشتر روی رابطه ات با شوهرت تمرکز کن. برای بقیه آدمها خیلی فرقی نمیکنه که کم حرف بزنی یا زیاد ولی برای رابطه خودتون مهمه

همون وقتی که شوهرت یا هر کس دیگه ای باهات حرف میزنه دنباله حرف اونا رو بگیر نیازی نیست موضوع جدیدی ...

اون کار رو میتونم بکنم ولی خیلی کم پیش میاد که من شروع کننده باشم

نه دیگه اگر دست خودم بود که میزدم  چیزی به ذهنم نمیرسه

مسایل روزمره. چیزایی که در طول روز براتون پیش اومده

برنامه های آینده تون

کتاب و فیلمی که خوندید یا دیدید

اگه چیزی توی اینستا یا نی نی سایت یا در و همسایه یا هر چی اتفاق افتاده

حرفای روزمره مثلاتوخونه چیکارکردی به همسرت بگو ازاون بمرس چه خبرازسرکارت یاخانوادت 

خوب تو خونه کار عادی میکنم مثلا یه ساعت درس خوندم اینو تو یک جمله میگم که امروز درس خوندم بعد دیگه حرفام تموم میشه

2790
2778
2791
2779
2792