2777
2789
عنوان

تو گوشی

46 بازدید | 3 پست

وقتی با یه دوست هستید اگر اون سرش تو گوشی باشه وقتی با شماست ناراحت میشدی من دوستم وقتی میره تو گوشی وقتی باهاش هستم انگار چ کار مهمی داره انجام میده و اینکه اصلا از تو گوشی رفتن خودش  نمی گذره جدا ناراحت میشم بهش گفتم وقتی دیدم فایده نداره منم بی اهمیت شدم گفتم وقتی طرف شعور نداره  منم بی خیال شم حالا خوبه دوست پسری هم نداره بگم براونه 

من وقتی که دارم با دوستم وقتم رو صرف میکنم انتظار ندارم اون بزه تو گوشی چون ما در طول روز نهایت ۱۰ دقیقه باشیم اون جوری ژست میگیره انگار چ خبره 

خب نرو دیگه پیشش اون دوست خوبی نیست برات

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

خب نرو دیگه پیشش اون دوست خوبی نیست برات

میدونی گاهی باید از خیلی کارها رو بی خیال شی بی خیال از شعور طرف مقابلت.  انتظارت بیاد پایین من که دیگه انتظاری ازش ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی گاهی باید از خیلی کارها رو بی خیال شی بی خیال از شعور طرف مقابلت.  انتظارت بیاد پایین من ...

اره دقیقا منم دوست صمیمیم که چند سال با هم دوست بودیم گذاشتم کنار سم شده بود تو زندگیم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️