2777
2789
عنوان

در مورد نازایی

152 بازدید | 13 پست

قبلا اینجا پر از تاپیک بچه داری ونازایی وبارداری بود من ۵ سال نازایی داشتم واندازه موهای سرم اینجا داستان خانم هایی خوندم که بعد از تحمل سختی هایی زیاد صاحب فرزند شدند وهر کدومشون نور امیدی تو دل من بود خیلی دلم می خواد منم یه روزداستانم بنویسم.

من به تک تک اون خانم ها بابت بازگو کردن روایت شون مدیونم چون هر داستان یه جوونه امید تو دلم می کاشت وامروز خداروشکر دخترم کنارمه.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

و من بعد ۷سال آزمایشم مثبت شد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پروسه درمان که مفصل یه روزی اینجا می نویسم شاید خاننی سرچ کرد تاپیک من براش بالا اومد.ولی یه حس قشنگ باهاتون به اشتراک ماها همه فارغ از هر اعاقادی به یه جا وصلیم اصلا مگه میشه بدون تکیه گاه منم تکیه گاه داشتم تکیه گاهم امام حسین .ع.بود.تو اوج روزای سختی همسرم بهم داد وبعد دخترم.

وای الهیی قربونت برم تو همون عشقم محمد کاربری خیلی قدیمی هستی؟ چقد دنبالت گشتم کاربری قابلیت تعلیق ی ...

نه عزیزم من اون نیستم خودمم فکرشم امیدوارم اونم باردار شده باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

😂😂عه  پس به هر حال خوش حالم برات⁦❤️⁩

ممنون 🥰🥹🤣

توسل زیاد کردم نذر زیاد کردم برام نذر ودعا زیاد کردند دونه دونه میگم ولی این قشنگ ترینش اول میگم یه روز به رسم قانون جذب رفتم بازار گفتم یه اسباب بازی یا لباس برای بچه ام بخرم

همین طوری چشمم دنبال بوتیک لباس یا نغازه بود یه گغازه با تم مذهبی تو پاساژ بود اصلا عجیب غریب نبود یهو هم به چشگگ نیومد سالها بود اون مغازه اون جا بود ومن چندباری توش رفته بودم.پرچم محرم اورده بودند فکر کردم چرا اسباب بازی یا لبلس چرا پرچم نه رفتم ویه پرچم با اسم علی اصغر خریدم به نیت بچه دار شدنم خوب دو سه سالی گذشت تا بچه دار شدم ولی الان عاشق اون پرچمم برام یاد آور روزهایی که بین بیم وامید سرگردان بودم

مبارک ات باشه به سلامت به دنیا بیاد وقدمش پر خیر وبرکت باشه

ممنون عزیزم خدا دخترتو نگهداره