2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه😓

206 بازدید | 31 پست

چندین دکترم رفتم همش میگن استرس و فشار عصبی نباید داشته باشی فعلا هیچ مشکلی نداره!پس این دردش برای چیه اخه؟!تحملش سخته برام 

امکان داره مشکلی باشه!!

منم قلبم درد میکرد همراه با دست چپم دکترم رفتم پراپرانول داد همراه با یه قرص دیگه خداروشکر الان بهترم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم قلبم درد میکرد همراه با دست چپم دکترم رفتم پراپرانول داد همراه با یه قرص دیگه خداروشکر الان بهتر ...

چون استرس داشتم و ناراحت بودم به خاطر همین بود 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
منم قلبم درد میکرد همراه با دست چپم دکترم رفتم پراپرانول داد همراه با یه قرص دیگه خداروشکر الان بهتر ...

شکر خدا 

منم پرانول میخورم ولی خب بازم دردش کوتاه مدت آروم میشه 😓💔

درد قلبي توي يه خانم جوان به احتمال زياد مال لقي دريچه ي ميترال قلبه دردش با استرس شروع ميشه و درد تيز و خاصيه درمانش فقط استفاده از قرص پروپرانولول در صورتيكه منع مصرف تو شخص نباشه هستش و كاهش استرس و هيچ مشكليم برا شخص ايجاد نميكنه حتي بدون درمان

منم مشکلی پیش اومد فشار عصبی زیادی روم بود متاسفانه

اره همش به خاطر فشار عصبی هستش سعی کن زیاد به خودت استرس وارد نکنی 

درد قلبي توي يه خانم جوان به احتمال زياد مال لقي دريچه ي ميترال قلبه دردش با استرس شروع ميشه و درد ت ...

درسته وقتی استرس دارم یا فشار عصبی رومه دردش بیشتر میشه  پرانول میخورم ولی خب بازم درد داره ...امکان داره اگه استرس نداشته باشم کلا مشکل برطرف بشه؟!

درد قلبي توي يه خانم جوان به احتمال زياد مال لقي دريچه ي ميترال قلبه دردش با استرس شروع ميشه و درد ت ...

منم همینجوری بودم دکتر بهم پراپرانول داد تموم شد مامانم دیگه برام نمیخره میگه بهتر زیاد خودتو بهش عادت ندی بعضی موقع ها تپش قلب میگیرم دوباره بخرم یانه

اره همش به خاطر فشار عصبی هستش سعی کن زیاد به خودت استرس وارد نکنی 

به هر حال زندگی بدون استرس نمیشه!!منم دردش دیگه تقریبا همیشگی شده حتی اگه استرسی نداشته باشم یا عصبی نشم

منم همینجوری بودم دکتر بهم پراپرانول داد تموم شد مامانم دیگه برام نمیخره میگه بهتر زیاد خودتو ...

چه مدت پرانول مصرف کردی؟! دیگه موقع استرس داری هم درد نداری دیگه؟! 

خداروشکر مشکلت برطرف شده🥺🙂