2777
2789

سلام روز بخیر من 5 روزه در یه خیریه مشغول ب کار هستم اما نمیدونم چجوری باید خیر جذب کنم. شهرستان ما ی منطقه خیلی محرومه شماره هایی هم ک ب صورت رندوم و اتفاقی میگیریم یا جواب نمیدن یا کمکی نمیکنن. با اینکه اطلاعات خیریه رو میدیم حتی صاحب حسابی ک پول واریز میکنن ب نام خود خیریس نه شخص خاصی ولی کسی واریز نمیکنه. چیکار کنم بنظرتون 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بهتره شماره و آدرس   کسایی که نیاز  ب کمک دارند رو به خیرین بدید خودشون پیگیری کنن ک ...

مثلا برا تهیه ارزاق شب یلدا از همین الان داریم کمک مردمی جمع میکنیم خیلی زیادن خود خیریه بسته بندی میکنه و بینشون تقسیم میکنن

اعتماد کردن راحت نیست من خودم با موسسه ای همکاری میکردم ولی کسی که زنگ میزد اصلا اهمیت نمیدادم

باید اعتماد مردم رو جلب کنید اینستاگرام هم خوبه فیلم و عکس بزار اگر پولی جمع شد رسید بزار 

Belle سابق
اعتماد کردن راحت نیست من خودم با موسسه ای همکاری میکردم ولی کسی که زنگ میزد اصلا اهمیت نمیدادم باید ...

اره پیج اینستاگرامم داریم ولی همون اول قبول نمیکنن تا ما اطلاعات بفرستیم