2777
2789

من رفتم در اومدم همشون حروم خورند دیدم این پولا بمن نمیسازه کلا پسشون دادم حلالیت خواستم زدم بیرون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مگه چیشد

ببین سود بالایی دارن اما یهو لایت دو میلیون میگفتن مشتری دعوا نفرین و اینا ارایشگرا پولدارترینن اما حرومه پولشون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین سود بالایی دارن اما یهو لایت دو میلیون میگفتن مشتری دعوا نفرین و اینا ارایشگرا پولدارترینن اما ...

خب چرا نفرین انجام ندن بعضی جاها ۵۰۰میگیذن

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

اصلا کارهای رنگ و لایت ریسکیه

یکیشون میگفت  رنگ مو به چندین عامل بستگی داره

حداقل 8 تاش رو گفت فشار خون ووووود

منم چندبار رنگ کردم اونجا درنیاوردن

چون گولشون میزدن منم بودم دیدم داده رو همچیم تاثیر میزاره در اومدم اگ هم باز کارکنم فقط لاین اصلاح میرم چون معمولا همه راضین از پولی ک میدن نهایت ۵۰ تومنه دیگ

چون گولشون میزدن منم بودم دیدم داده رو همچیم تاثیر میزاره در اومدم اگ هم باز کارکنم فقط لاین اصلاح م ...

خودت سالن داری؟من براخرج زندگی میخوام .ببینم خرج اجاره خونه و خوردو خوراک خودمو پسرمو میده

خودت سالن داری؟من براخرج زندگی میخوام .ببینم خرج اجاره خونه و خوردو خوراک خودمو پسرمو میده

اره میده من میرفتم ناخون کار ماهانه ۱۵ میلیون در میاورد اپیلاسیون کارم ۱۴/۱۵ به صاحب سالن اجاره صندلی میدادن ۹۰۰ تومن

اره میده من میرفتم ناخون کار ماهانه ۱۵ میلیون در میاورد اپیلاسیون کارم ۱۴/۱۵ به صاحب سالن اجاره صندل ...

واقعا چه سالی؟ماهی ۱۵ملیون بجز هزینه اجاره صندلی و هزینه مواد؟

واقعا چه سالی؟ماهی ۱۵ملیون بجز هزینه اجاره صندلی و هزینه مواد؟

من دوماه پیش بودم اینجور بود اره مشتریت خوب بگیره واست سر راست ۱۴ میمونه مواد اون همه نیس نهایت اولش اندازه دوتومن خرید کنه و به صرفه مصرف کنی

من دوماه پیش بودم اینجور بود اره مشتریت خوب بگیره واست سر راست ۱۴ میمونه مواد اون همه نیس نهایت اولش ...

موندم چ کنم لاینای دیگ درامدشون بیشتره؟

موندم چ کنم لاینای دیگ درامدشون بیشتره؟

لاین ناخون و اپیلاسیون و میکاپ شینیون خیلییی مشتری هست