2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصل کراتین مواد خوبه اگه مواد آشغال بزنه به موهات موهات کاملا داغون میشه

الانم که اصلا نمیشه به هرکسی اعتماد کرد دوست خودم با همین مواد به درد نخور موهاش کاملا داغون شد 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

من رفتم موهام پودر شد. بیش از حد وحشتناک بوووود. بعدشم خودش فهمید خرابکاری کرده، میگفت با هزینه ی خودم برات پروتئین تراپی میکنم، والا دویست تومن هم باز ازم گرفت

ولی موهام مثل قبل نشد

الان موهام بیش از حد نابود شده😐😐 دست بهش میزنم خورد میشه د در میاد

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

من رفتم بهم گفت فلان شامپو و ماسک مو و روغن ارگان بخر

هرروز سشوار بکش ، والا خیلیم رعایت میکردم

ولی اصلا فایده نداشت، اثر پروتئین تراپی هم سریع رفت و موهام ب حالت قبل برگشت

من رفتم موهام پودر شد. بیش از حد وحشتناک بوووود. بعدشم خودش فهمید خرابکاری کرده، میگفت با هزینه ی خو ...

وی چیکار کنم من موهام خیلی گره داره و بلنده اذیتم میکنه میخوام انجام بدم البته احیا و صافی باهم

میگذره(:
وی چیکار کنم من موهام خیلی گره داره و بلنده اذیتم میکنه میخوام انجام بدم البته احیا و صافی باهم

اره منم بخاطر همین گره رفتم و موهام بلند بود😐 الان نگاه عکسهای قبلا میکنم و دققققم میگیره

گره ی موهام تا یک ماه خوب بود،، بهشم گفتم موهامو کراتین نکن، یه چیزی بزن فقط گره نخوره تو هم. گفت نه برات چندتا مواد میزنم، هم بوتاکس مو، هم یکمی کراتین، هم پروتئین، هم مواد احیا‌.

ولی دروغ گفت😐😐😐😐😐بعدشم شامپو و ماسک مو و روغن اصل خریدم اصلا فایده نداشت. مثل روز اول شده گره هاش، فقط تنها فرقی ک کرده ،پایینش پودر شده ریخته و کوتاه شده😐🤐 الانم تا دست میزنم بهش تیکه تیکه میشه و میریزه😐 والا ارزون هم نگرفت ازم. منم اینقد گشتم دنبال جای خوب و مواد خوب تا اینجا رو پیدا کردم

وایییییی😭😭😭😭😭ای خدا

دخترارو تو خیابون میبینم موهاشون ایییییینقد صااااافه، نگاه موهای خودم میکنم تا وز شده😐 نمیدونم اونا چیکار کردن

چند دقیقه موهام باز باشه گره میخوره

کلا به موادش بستگی نداره؟

عزیزم من هیرتراپیستم حتما به این نکات توجه کن که اصلا پشیمون نمیشی . 

اگر موهات خشک و وز خشن و یا از دکلره کشسان شده باشه  یعنی مو پروتیین و کراتبن و مواد مغذی داخلشو از دست داده که با شامپو و ماسک درمان نمیشه و فقط با احیا و کراتین مناسب برطرف میشه 

اول اینکه حتما جای خوب انتخاب کن چون هرچی از نطر قیمت پایین تر انتخاب کنی قطعا مواد خوبی نیست 

و دوم اینکه زمان مشاوره قبل کار موهاتون اسیبش تماما بررسی میشه اگر قرص خاص هورمونی مثل تیرویید کمبود اهن یا نوع خاصی ویتامین ،زمان پریودتون ،قرص اعصاب و .دیابت و.. دارید صادقانه بگید چون در نتیجه کار و انتخاب متریال خیلی تاثیر داره 

اگر لاین احیا و پروتیین تراپی رو انتخاب میکنید با توجه به وضعیت بدنتون ماندگاری بین ۳ تا ۶ماه هست .لاین احیا رو هر ۶ ماه یکبار خوبه تکرار کنید

اگر صافی موندگار میخواید تا یکساله حتما لاین احیا و صافی باهم انتخاب کنید 

بخاطر مواد اصلا موهاتون نمیسوزه بازم نگران نباشید و یا موهاتون ریزش نمیاره چون موادش مثل دکلره یک سانت به ریشه کار میشه . بعد از کار کراتین هم بهتون میگن با شامپو فری سولفات بشورید . و چون این شامپوها ضعیف تر هستن ممکنه کف سرتون چرب باقی بمونه که راه حلش اینکه  فقط یکبار درهفته اسکالپ سرتون رو با شامپوی معمولی بشورید که تجمع چربی رو خوب پاک کنید . این نکته خیلی مهمی بود و در عین حال ساده . که خیلیا دقت نمیکنن و رعایت نمیکنن و همین تجمع چربی کف سر موجب ریزش میشه نه خود کراتین 

امیدوارم این اطلاعات کمکت کنه

Samira_hair_academy@
دخترارو تو خیابون میبینم موهاشون ایییییینقد صااااافه، نگاه موهای خودم میکنم تا وز شده😐 نمیدونم اونا ...

عزیزم شما هم میتونی همچین مویی داشته باشی و از دست این موهای خشک و وز راحت بشی ؛) 

Samira_hair_academy@

میتونی به پیجم سر بزنید یا برای مشاوره عکس موهاتون رو از پشت سر واتساپ کنید    ۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹

Samira_hair_academy@