2777
2789
عنوان

ریتالین خوردم ولی تاثیر نداشت

525 بازدید | 18 پست

خیلییی ضروریههه دوستان لطفا اگه تجربه ای دارید بهم کمک کنید😭ریتالین ۱۰ سوئیسی  صبح یدونه خوردم ولی نمیدونم بعدش چرا فوری خوابم گرفت،مگ نمیگن ک باعث میشه خوابت کم بشه و تمرکزت زیاد؟چرا برامن عکس جواب داد😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دكتر تجويز كرده؟ خب با يبار شايد تاثير نداره بايد چند روز بخوري

نه گلم دکتر تجویز نکرده،از داروخونه آشنا داشتم بدون نسخه گرفتم،نمیدونم شایدم باید چندروز بخورم ک اثر بزاره

نه کی گفته؟ عزیزم به افراد بیش فعال میدن که فعالیتو کمتر کنه دررنتیجه بی حال میکنه فردو

اخه شنیدم کنکوریا و دانشجوهای پزشکی میخورن که تمرکزشون بره بالا و خوابشون کمتر بشه

نه عزیزم اینطوری نیست تاثیرش

نمیدونم والا،همه کسایی ک مصرف میکردن انقد ازش تعریف و تمجید میکردن فکردم واقعا معجزه میکنه،ولی صبح یدونه خوردم،فوری بعدش خوابم گرفت چندساعت خوابیدم😂😂😂

نمیدونم والا،همه کسایی ک مصرف میکردن انقد ازش تعریف و تمجید میکردن فکردم واقعا معجزه میکنه،ولی صبح ی ...

عزیزم قرص کافئین زمان کنکور ما خیلی مطرح بود و استفاده میشد باعث میشد کمتر بخوابی و بیشتر تمرکز کنی