2777
2789

بچه ها باید یه کاری پیدا کنم ...آنلاین حضوری نمیتونم..تولد دوس پسرم نزدیکه بتونم کادو بگیرم 

اول اینکه بگین چی بگیرم ؟؟؟ بعدم کاری سراغ دارین؟

زبان بلدم ...تدریس خصوصی و ترجمه هم میتونم انجام بدم 

چرا اینقدر خودتو به اب و اتیش میزنی.تولدشه خب تولدش باشه حالا کادو گرون نخری چی میشه.یه گل بخر براش والا.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر موجودی داری

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا اینقدر خودتو به اب و اتیش میزنی.تولدشه خب تولدش باشه حالا کادو گرون نخری چی میشه.یه گل بخر براش ...

در حد یه تومن که حداقل باشه...

اون واسع من خیلی کادو میگیره خیلیی...هربار قهر کنم ناراحت شم کادو میگیره که معذرت خواهی کنه ...بار ها بدون مناسبت گرفته ...من فقط یه بار یه دستبند براش گرفتم 

از من به تو نصیحت پول نداری هیچی نگیر ، پسری که آدم و بخواد اصلا به این چیزا اهمیت نمیده .خودت یه کیک درست کن ببر 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

۲۰۰ هزار تومن 😂

بسه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از من به تو نصیحت پول نداری هیچی نگیر ، پسری که آدم و بخواد اصلا به این چیزا اهمیت نمیده .خودت یه کی ...

من اینحوریم که نمیشه ...اون طفلیم توقعی از من ندارع ولی خب خودم دلم میخواد ...اون ازیناس که میگه خزجت با خودمه 😑😂حالا من ...هیچ خرجی براش نکردم ..حداقل با کادو باید جبران کنم 

من اینحوریم که نمیشه ...اون طفلیم توقعی از من ندارع ولی خب خودم دلم میخواد ...اون ازیناس که میگه خزج ...

اره میدونم چی میگی .در کل میگم پسرا به کادو اهمیت نمیدن ، یعنی یه کیک که خودت درست کنی و بگی فقط بخاطر تو درست کردم عشق میکنه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را