2777
2789
عنوان

کیا باشگاه میرن؟

94 بازدید | 19 پست

به صورتتون کرم میزنید تو باشگاه؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میزنم اما خیلی کم در حدی که گودی زیر چشمم رو بپوشونه 

اکثرا تو باشگاه ما آرایش دارن

ولی کلا ضرر داره وقتی برگشتی خونه حتما صورتت رو بشور و آبرسان بزن 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

نه من مطلقا هیچی نمیزنم

چه کار خوبی میکنی

من بدون کرم نمیتونم

اعتماد به نفس ندارم

بنظرت بعدش برای جبران چیکار کنم برای پوستم؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من میزنم اما خیلی کم در حدی که گودی زیر چشمم رو بپوشونه  اکثرا تو باشگاه ما آرایش دارن ولی کل ...

آره درسته

میشورم درجا و آبرسان میزنم

ولی به نظرم کافی نیست

چیکار کنیم بنظرت برای جبران؟

یخ بذاریم؟

ماسک ورقه ای بخریم؟

من هیچ روتینی ندارم

فقط با صابون میشورم و آبرسان میزنم همین

فقط،ضد افتاب و رژ

مربی به من گفت هیچی نباید زد حتی ضدآفتاب

ولی من نمیتونم اصلا

هعی

بنظرت برای جبران چه کنیم؟

چه جوری به پوستمون حال بدیم روزایی که باشگاه نمیریم یا بعد از باشگاه...

بزنم نزنم فرقی نمیکنه برام صورتمم زیادی صاف نیس ها ولی ترجیح میدم نزنم

منم صورتم لک داره ،اعتماد به نفس ندارم،عادت کردم به کرم

یه جورایی برام فرق میکنه

بنظرت چجوری جبران کنم؟

لااقل پوستم پرتقالی نشه🥲

آره درسته میشورم درجا و آبرسان میزنم ولی به نظرم کافی نیست چیکار کنیم بنظرت برای جبران؟ یخ بذاری ...

ببین بنظرم صورتت رو که شستی بعد به عنوان تونر اسپری آب و گلاب بزن به صورتت

خیلی خوبه.چون موقع ورزش کرم داری و ممکنه به مرور عرق کنی ممکنه منافذ صورتت باز بشه

ولی گلاب به مرور منافذ رو می‌بنده و جوش هم از بین می‌بره 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ببین بنظرم صورتت رو که شستی بعد به عنوان تونر اسپری آب و گلاب بزن به صورتت خیلی خوبه.چون موقع ورزش ...

خیلی لطف کردی چشم

حتما این کارو میکنم

مرسی😍🥰

این یک راه برای جبران پوست بی نوا🥲🥲

منم صورتم لک داره ،اعتماد به نفس ندارم،عادت کردم به کرم یه جورایی برام فرق میکنه بنظرت چجوری ...

عوض کرم از پنکیک استفاده کن کرم آسیبش ب پوست بیشتره

وقتی اومدی خونه در جا بشور 

خیلی لطف کردی چشم حتما این کارو میکنم مرسی😍🥰 این یک راه برای جبران پوست بی نوا🥲🥲

قربونت عزیزم 🥰❤️

عوض کرم از پنکیک استفاده کن کرم آسیبش ب پوست بیشتره وقتی اومدی خونه در جا بشور 

چشم ممنونم ازت😍