2777
2789
عنوان

بادکش؟!عمل ؟! رحم لوله بسته و درمان آن!

| مشاهده متن کامل بحث + 9427 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادکش رو کی بهت گفته واسه لوله بسته خوبه؟طبیب طب سنتی؟ آخه من فقط واسه گرم شدن رحم استفاده کردم

بادکش رو تو سایت که جستجو میکردم دیدم 

تو نی نی سایت هم بود 

از عمل یکم میترسم 

بعد رفتم ماما طب سنتی شهرمون اونم بادکش اولش به پشت کمر و زیر شکم انجام داد سری بعد شکم فقط 

بعد گفت بلد باشین تو خونه خودتون انجام بدین 

بعد پاپ اسمیر و دارو برا عفونت نوشت که فقط الکی بود و پول چاپیدن بود 

خودم تو خونه انجام میدم البته خودم روغن میزنم شوهرم بادکش میزاره با سیب زمینی و چوب کبریت میچینی رو سیب زمینی ورقه شده روشن میکنی چوب کبریتارو بعد استکان رو برمیگردونی روش 

حالا ببینم جواب میگیرم یا نه ...توکل بر خدا برا گرم کردن رحم که خوبه روغن سیاه دانه بزن بعد مراحل رو برو جلو 

برا تخمدان و سردی و رحم اینا که من خوندم خوبه حالا به باز شدن لوله ها کمک کنه اونو امتحان میکنیم   

بادکش رو کی بهت گفته واسه لوله بسته خوبه؟طبیب طب سنتی؟ آخه من فقط واسه گرم شدن رحم استفاده کردم

واسه گرم کردن که خیلی خوبه شماهم نتیجه گرفتین؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
چند دقیقه بشینم؟؟؟چه مقدار دم کنم ؟و روزی چند دفعه اگه اطلاعات دادی بگو فدات

عزیزم حقیقتا دوستم یکی از لوله های بسته بود و یه بنده خدایی ک معروفه توی شهر بهش گفت بود تو آویشن بشین نمی‌دونم چقدر نشست و چ مدت.. میترسم خدایی نکرده اشتباه بگم ولی میتونی یک بار امتحان کنی یا هفته ای یه بار بشینی

بادکش رو تو سایت که جستجو میکردم دیدم  تو نی نی سایت هم بود  از عمل یکم میترسم  بع ...

سیب زمینی چی میگه این وسط؟

ن‌چند سال واسه شوهرم انجام دادم پارسال هم واسه خودم روی رحمم میذاشتم با استکان های باریک  واسه گرم کردن رحم که بعدش باردار شدم

ولی واسه بسته بودن لوله ها نمیدونم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بله ۴۰ روز پشت هم بندازی که خیلی خوبه من وقت نداشتم دو ماه فقط از بعد پاک شدن تا قبل از شروع شدن اقدام‌ها انجام میدم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم فعلا سه بار هست میزارم هفته ای دو بار 

ولی تصمیم گرفتم و بنا به گفته دوستان تو نینی سایت یک روز در میان بزارم 

نتیجه ببینم میام میگم حتمن 

شما هم‌استفاده کرده بودین ؟

عزیزم حقیقتا دوستم یکی از لوله های بسته بود و یه بنده خدایی ک معروفه توی شهر بهش گفت بود تو آویشن بش ...

باشه مرسی عزیزم امتحان میکنم همین هفته ای یه بار رو 

حالا تو سایت هم میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم باز