2777
2789
عنوان

اگ کسی..

101 بازدید | 12 پست

کسی بگه تو ریدی تو اعصاب ما 

چ جوابی بدم

خدش مقصرع البته

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگوممنون اطلاع دادی

وا میخام ی چی بگم دندان شکن باشه 

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
بگو به نظرت چرا ریدم تو اعصابتون؟  بعد اون جواب میده  بعد بگو حالا من به نظرت احترام میز ...

خاهر یه ذره بی ادبیش بیشتر کن 

بی ادبیه ها ولی بگو تو با کارات اسهالم کردی 🤐

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

میتونی تا این جملرو گفت بگی خب روی سنگ دسشویی باید برینی دیگه 

البته اینم بگم که مدیون نشم که دعوای بعدش هم میتونه ضرراتی رو داشته باشه البته اگه نمیخوای حرمت ها از بین بره از اینجور حرفها استفاده نکن 

میتونی با احترام بگی اصلا حرفت قشنگ نیس و من و ناراحت میکنه 

بی ادبیه ها ولی بگو تو با کارات اسهالم کردی 🤐

خیلی خوب بود دمتتتت گرم

خیلی خوب بود دمتتتت گرم

🤣😉

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅