2777
2789
عنوان

کاهش وزن

104 بازدید | 9 پست

سلام من اضافه وزن دارم فقطم با باشگاه رفتن لاغر میشم و جایی که زندگی میکنیم دسترسی به باشگاه نداره ماشین رو هم نداره با اسنپم خیلی گرونه میشه رفت و امدم پولم نمیرسه 

رژیمم که میگیرم اصلا کاهش وزن ندارم فقط عصبی میشم 

شما بگید چیکار کنم واقعا از این وضع خیلی ناراحتم 😭

دمبل بخر و تو مایکت برنامه ورزش بانوان نصب کن روی اون من تو ماه ۸ کیلیو کم کردم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برنامه بگیر همراه با رژیم مناسب توی خونه خودت ورزش کن

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دمبل بخر و تو مایکت برنامه ورزش بانوان نصب کن روی اون من تو ماه ۸ کیلیو کم کردم 

تو یک ماه هشت کیلو؟ یعنی واقعا با دمبل تو خونه میشه ؟ من اخه باشگاه میرفتم هر ماه وزن دمبلم زیاد تر میشد با وزن ثابت هم میشه لاغر کرد؟ 

برنامه های رژیم انقد توش غذاهای عجیب غریب میدن که کلی پولش میشه 🥺😭

خودت رعایت کن عزیزم حتما هم لازم نیست اما توی خونه میتونی ورزش کنی 

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

تو یک ماه هشت کیلو؟ یعنی واقعا با دمبل تو خونه میشه ؟ من اخه باشگاه میرفتم هر ماه وزن دمبلم زیاد تر ...

چرا نشه اراده کن ناشتا دانه چیا بریز تو اب جوش بخور اهنگ بزار برنامه ورزش بانوانم نصب کن رو اون کار کن طناب بزن دمبل کار کردن همه چیز بستگی داره بخودت بخوای بهتر از همه میتونی من خیللیارو میبینم میان باشگاه اصلا تکون نمیخورن ولی درعوض من خودم تو ۲۲ روز ۱۸ کیلو کم کردم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

🥺 خدا کمکم کنه نتیجه بگیرم مرسی از راهنماییت

انشالله تو میتونی💪😍