2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین

87 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه جاری بد ذات دو رو دارم که خدا شاهده تهمت هایی بهم زده که روحمم خبر نداشته،پنج‌ سال پیش دلمو شکست گفت نازایی دقیقا دوماه بعد این حرفش باردار شدم  بعد که فهمید باردارم گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه الان من دوتا دختر چهار ساله و یه ساله دارم، موند پارسال دخترش باردار شد تو سه ماهگی سقط کرد من زنگ زدم حالشو پرسیدم دلداریش دادم با اینکه مادرش دل منو شکونده بود حالا شنیدم که پشت سرم گفته من  رفتم دعا گرفتم دخترش سقط کرده ، کاری کرده که اصلا خوبیشونو نمیخوام خالم خرابه نمیتونم بیخیال تهمت هاش بشم شما بگین چجوری بیخیالش بشم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

ندیده و نشنیده بگیر

بلاخره اطرافیان هم به یه شناختی ازش رسیدن حرفاشو باور نمیکنن چه اهمیتی داره اون چه فکر میکنه و چی میگه؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری بیخیال حرفا و تهمت ها و اذیت هاش بشم کاری کرده نه خوبی خودشو می‌خوام نه بچه هاشو من اینجوری نبودم اون با کاراش اینجوریم کرد دوست ندارم اینجوری بمونم ولی با تهمت هاییکه بهم زد و دلمو شکوند اصلا نمیتونم کنار بیام جنگ درونی دارم با خودم اعصابم داغونه داغونه 

برات متاسفم که با این ادم سمی تا به الان قطع رابطه کلی نکردی . متاسفم که شوارت ازت حمایت نمیکنه .... ...

متاسف نباش برام از کجا میدونی شوهرم حمایتم نکرده بخدا همه جوره وایساده پشتم ، ولی بلانسبت شما این خانم خیلی بی شرف و بی آبرو هستش هیچی براش مهم نیست کوچکترین ترسی از تهمت زدن ها و دل شکستن هاش نداره نماز میخونه ولی ذره ای از خداش ترس نداره

برات متاسفم که با این ادم سمی تا به الان قطع رابطه کلی نکردی . متاسفم که شوارت ازت حمایت نمیکنه .... ...

حالا این یدونه از تهمت هاییکه بهم زد بگم چه تهمتایی بهم زده دوتا پا داری دوتاهم قرض میکنی از نی نی سایت فرار میکنی

نمیدونم چرا تحملش کردی

چونکه همسایه دیوار به دیوار یم همیشه همو میبینیم ولی دیگه به کل می‌خوام بزارمش کنار کاری کرد باهام که اصلا هیجوره نمیتونم با خودم کنار بیام