2777
2789
عنوان

از اکستون چخبر؟؟اکس من تولدشهه

119 بازدید | 8 پست

امروز تولد اکسمه..۴سال باهم بودیم ...قرار بود ازدواج کنیم...خانواده من راضی نشدن و کات کردیم ...بعدشم اون ازدواج کرد ..امروزم تولدشع...

البته الان دیگه دوست پسر دارم که قصدمم باهاش جدیع و صد برابرم دوسش دارم 

همیشه فک میکردم میمیرم اگه بره با یکی دیگه زندگیم به انتها میرسه و هیچ وقت فراموشش نمبکنم 😂ولی خب ذره ایم دیگع اهمیت نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ما خیلی وقتع کاتیم هنوزم نتونسم فراموشش کنم چه ماه هم گذشته و تو رابطه هم نیستم..بعد چن وقت تونسی فراموشش کنی؟؟

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

با اینکه خونوادم قبولش نکردن ولی من هنوزم دلم باهاشه‌و منتظرم برگرده🥲💔

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

گلم ما خیلی وقتع کاتیم هنوزم نتونسم فراموشش کنم چه ماه هم گذشته و تو رابطه هم نیستم..بعد چن وقت تونس ...

منم فراموشش نمی‌کردم تا زمانی که ازدواج کرد ..و دیگه امیدم ازش قطع شد و تمومش کردم ...باید برا خودت تمومش کنی ...البته وجود پوست پسرمم که خیلی مااااه بود بی تاثیر نبود ...و من کاملا فرق رابطه سمی و رابطه سالم و متوجه شدم ..و الان خیلی راضی تر از رابطه قبلیممو خداروشکر میکنم که نشد و با آدم مناسبخودم‌ آشنا شدم 

منم فراموشش نمی‌کردم تا زمانی که ازدواج کرد ..و دیگه امیدم ازش قطع شد و تمومش کردم ...باید برا خودت ...

نمی‌دونم چی بگم..میشه برام دعا کنی ک فراموشش کنم لطفاً واقعا دارم خیلی اذیت میشم

نمی‌دونم چی بگم..میشه برام دعا کنی ک فراموشش کنم لطفاً واقعا دارم خیلی اذیت میشم

عزیزم میگذره ابن رورا ...منم راحت فراموش نکردم ...طول کشید ...اما بالاخره شده 

من پنج سال باهاش بودم و جدا شدیم

بعدش با یکی دیگه اشنا شدم الان یه سال و نیمه

فک میکردم این از اون بهتره و واقعا حالمم باهاش خوب بود و قصدمونم ازدواج بود ولی یمدته کات کردیم دیگه نمیدونم همیشگی باشه یا نباشه

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱