2777
2789
عنوان

منت

71 بازدید | 10 پست

با مادری که خیلی خیلی منت میذاره چه کار باید کرد 

خودتم هلاک کنی براش آخرررررررش بدهکاری و باز میکوبه تو سرت به خدا خسته شدم اصلا نمیتونم زندگی کنم همش میگه ما نبودیم این زندگی رو نداشتید من خوبی کردم .من خیلی خوب بودم براتون. هیچ کس مثل ما نیست ...ووووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ؟پدرم دراومده هیچی نمیفهمم خودم بچه ام نابود شدیم 

یه بار بهشون تذکر بده بگو که مامان جان طرز صحبتتون جوریه که من همش احساس میکنم منت میذارید من کاملا به زحمات شما اگاهم و خودمو مدیون میدونم اما ازتون میخوام دیگه تکرار نکنید چون واقعا اذیت میشم

💜💜💜

احساس میکنم یه ترسی داره که اینطوری میگه. سعی داره متوجه یه چیزی بشین.باهش به ارومی صحبت کن.بگو چیزی هست که دوست داری من متوجه بشم ولی نیستم؟اکه پی به مسئله خاصی بردین که چه بهتر.اگه نه فقط کار بود که بگو واسم لیست کن که چکارایی انجام بدم.اگه زیادی بخواد خودش با نوشتن اون لیست متوجه میشه که داره زیاده روی میکنه.صحبت اروم و منطقی چارشه

یه بار بهشون تذکر بده بگو که مامان جان طرز صحبتتون جوریه که من همش احساس میکنم منت میذارید من کاملا ...

هزار بار گفتم .بعد میگه تو میگی نگو چرا نگم ؟ 

من خودم مادرم.گاهی اوقات از خامی افکار دخترم خیلی میترسم که کاراشتباهی نکنه که براش دردسر بشه.اینقدر مشغله فکری ما بزرگترا زیاده که گاهی افکارمون بیچارمون میکنه و نمیتونیم درست منظورمون رو برسونیم.به قول پستهای اینستا مادروپدرا هم مثل بچه هاشون اولین تجربیات زندگیشونه.یکم ترسها و دغدغه هاشونو درک کنیم.وقتی به سن اونها برسی همه این حرفهایی که الان گفتمو کاملا متوجه میشی.😊😘

[QUOTE=318770674]شما هم متقابلا منت بذارید[/QUO

یکبار گفتم منم خوب بودم .شوهرم هم خوب بود گفت نشنوما ..خوب خانواده ای داری خانواده شوهرت اینجورین خب برو بیا باهاشون یه چی میگم یه چی می شنوی خدا شاهده بیست و پنج ساله کارم به قرص و دارو کشیده بتونم زندگی کنم

من خودم مادرم.گاهی اوقات از خامی افکار دخترم خیلی میترسم که کاراشتباهی نکنه که براش دردسر بشه.اینقدر ...

حتی به از دست رفتن آرامش و اعصاب بچه به خدا اصلا نمیخوام زندگی کنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز