2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

156 بازدید | 23 پست

لطفاً کمکم کن سردرد گم هستم نه خانواده راهنمایی میکنه نه رقیقی دارم موندم درس رو بخونم یا سر چه کاری برم بخوابم درس بخونم خانواده بخاطر معدلم اجازه نمی‌دهد مخم میخورن کار هم جایی نیست کلاس فنی حرفه هم نمیدونم کجا باید برم بهتر هست لطفاً راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه کار فنی علاقه داری؟وضعیت قدرت بدنی؟

قدرت بندی متوسط بیشتر دوست دارم درس ادامه بدم ولی خانواده موندم چطوری میشه قانع کنم میگم کلاس فنی حرفه ای ثبت کنند حاضر نیستند می‌گن باید شاگردی که جایی گیرم نمیاد برم 

ببین تو تجربی موندن با معدلت عاقلانه نیست اگر به کارهایی مثل مکانیکی علاقه داری کافیه بری تو اینترنت سازمان فنی و حرفه ای شهرت را مکانش را جست و جو کنیحضوری برو ثبت نام کن از اون ور برو دم یه مکانیکی شاگرد وایسا خیلی درآمد خوبی دارن بعد ۶ یا ۷ سال کارگری کردن میتونی برای خودت مغازه بزنی که میشه حدود ۲۹ سالت دیگه شغل از خودت داری و میری ازدواج میکنی

ببین تو تجربی موندن با معدلت عاقلانه نیست اگر به کارهایی مثل مکانیکی علاقه داری کافیه بری تو اینترنت ...

اتفاقا ثبت نام نمیکنن حاضر نیستند میگن تو میری اونجا استراحت می‌کنی و پول خراب میکنی میگن فقط فقط شاگردی 

قدرت بندی متوسط بیشتر دوست دارم درس ادامه بدم ولی خانواده موندم چطوری میشه قانع کنم میگم کلاس فنی حر ...

ببین پزشکی و پیراپزشکی که تو تجربی قبول نمیشی میمونه یه سری رشته مثل حسابداریو زیست زمین و اینها که اینها هم بازار کار ندارن چرا معدلت پایین شده درس نخوندی یا کشش مِزیش را نداشتی این خیلی مهمه با خودت صادقانه بشین اگر توان مغزیش را نداشته باشی نشستن فقط عمرت را هدر میده اگر درس نخوندی اون یه حرف دیگه بشین یه سال محکم بچسب به درس و انشاا.... یه رشته خوب پیراپزشکی قبول بشی

اتفاقا ثبت نام نمیکنن حاضر نیستند میگن تو میری اونجا استراحت می‌کنی و پول خراب میکنی میگن فقط فقط شا ...

دو ماه برو مکانیکی شاگردی خودت برو ثبت نام کن خودت هم به اوستاه ثابت کن که بگه مشکل نداره صبح برو فنی حرفه ای عصر بیا کنار دستم وایسا

ببین پزشکی و پیراپزشکی که تو تجربی قبول نمیشی میمونه یه سری رشته مثل حسابداریو زیست زمین و اینها که ...

سال اول کنکور خانواده محترم و مشاوره موسسه اجازه نمی‌دهد درس بخونم همش رو مخم بودن

از یه طرف زنگ میزدن منابع کنکوری بخر با مدرسه کنکور هیچی نمیشه از طرف هرچی که به خانواده التماس میکردم قبول نمیکنن

از طرفی پشتیبان لعنتی قلمچی میزدن تو سرم که آزمون خراب شده