2777
2789
عنوان

زایمان

330 بازدید | 25 پست

سلام خانوما 

من تو هفته 33 هستم 

از دیشب ی ترشح ژله ای دارم مقدارشم زیاد بوده 

بنظرتون از علائم زایمانه؟ 

میترسم برم بیمارستان هی دست کاری کنن زایمان کنم 

تازه بخاطر امپول ریه بستری بودم انقدر معاینه کردن وحشت دارم از بیمارستان

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه با دکترت تماس بگیری 

روزای زوج هستن امروز نیستش با ی ماما صحبت کردم گفت تا زمانی ک دردت منظم نشده نترس ولی بازم دلم اروم نداره

روزای زوج هستن امروز نیستش با ی ماما صحبت کردم گفت تا زمانی ک دردت منظم نشده نترس ولی بازم دلم اروم ...

انشالله هیچی نیست عزیزم

توکلت بخدا باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

ترشح چه رنگیه ؟ سفیده یا بی رنگ ؟ 

آب کیسه جنین بی رنگ و رقیقه 

شاید ترشحات عادی باشه ، یا به مثانه ات فشار اومده 

تو این شرایط اگر هم رفتی بیمارستان اجازه معاینه اصلا نده تا ۳۷ هفته 

چی شد که دکترت بهت آمپول ریه داد ؟ 

کاش دکتر منم بهم آمپول ریه می داد خیالم راحت می شد 

نگران نباش اگر درد نداری و فقط ترشح داری استراحت کن اگر داخل ترشحاتت خونابه یا لکه بینی میدا کردی حت ...

ممنون عزیزم نه هنوز خونی نشده 

اخه احتمال زایمان زودرس دارم همش میگم حداقل تا هفته ۳۵ بمونه

ممنون عزیزم نه هنوز خونی نشده  اخه احتمال زایمان زودرس دارم همش میگم حداقل تا هفته ۳۵ بمونه

نه ان شالله که زایمان زودرس نمیگیری نگران نباش عزیزم توکل برخدا،ان شالله به عافیت و شادی فارغ بشی گلم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ترشح چه رنگیه ؟ سفیده یا بی رنگ ؟  آب کیسه جنین بی رنگ و رقیقه  شاید ترشحات عادی باشه ، ...

بی رنگ و ژله ای و سفته رقیق نیست ولی خب زیاد میاد تو کل بارداریم ترشح داشتم ولی این شکلی نبود 

طول سرویکسم کم شد گفتن نهایتا تا هفته ۳۵ زایمان میکنی بخاطر همین امپولو زدم

نه ان شالله که زایمان زودرس نمیگیری نگران نباش عزیزم توکل برخدا،ان شالله به عافیت و شادی فارغ بشی گل ...

انشالله عزیزم 😍🌹

دستکاری چیه برو بیمارستان زنان پزشکشون معاینه کنه بگو معاینه داخلی نکنه

عزیزم بابت امپول ریه هم بیمارستان زنان بستری شدم ولی بزور معاینه میکنن حریفشون نشدم

پس از کیسه آب نیست 

استراحت کن خوب میشه 

ترشح تو این ماه ها طبیعیه 

مگه درد داری؟ 

ببین عزیزم در کل میگم ، نشت آب شدید و یا لک بینی و خون آبه و درد با این سه تا علایم باید به فکر زایمان باشی وگرنه بقیه اش اشکال نداره

عزیزم خوشبحالت ک نی نی داری انشالله ب سلامتی میاد بغلت برامنم دعا کن لطفا 😔.اونقدحسرت میکشم منم مامابشم.ولی بخاطر استرس نمیشه خیلی میترسم از بارداری و ازمایش خون و زایمان.میگن حاملگی فقط ازمایش خونه درسته؟ب شدت فوبیادارم😢😢

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

عزیزم خوشبحالت ک نی نی داری انشالله ب سلامتی میاد بغلت برامنم دعا کن لطفا 😔.اونقدحسرت میکشم منم مام ...

منم2۲سالمه

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪