2777
2789
عنوان

یه نفر انقد بهم بدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
انشاالله انقد خوشبخت باشی انقد بخندی از ته دلت و اون آدم روزی بیاد به دست پات بیفته 

فقط دعا کن همسرم تو کارش پیشرفت کنه تروخدا دعا کن در  شرایط دلتنگی هستم خیلی حالم گرفتس 😔متنتو خوندم یاد خودم میفتم خاهری.. ممنونم بابت دعای زیبات

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

سلام سادگی کردی عیب نداره تجربه بدست اوردنش سخته اما نگه داشتنش مهم تو ازدواجت دقت کن به ه. ادم ...

خیلی آرومم کردی با نوشتن این کامنتت ایشالا یه خبر خوش بهت برسه دل منو آروم کردی خدا دلتو شاد کنهد

و خدایی که بشدت کافیست 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دعا کن همسرم تو کارش پیشرفت کنه تروخدا دعا کن در  شرایط دلتنگی هستم خیلی حالم گرفتس 😔متنتو ...

انشاالله خداوند از عالم غیب دستی بیاره تو زندگیت که همه از تعجب دهنشون باز بمونه بهترینا نصیب خودتو همسرت بشه

و خدایی که بشدت کافیست 😍

[QUOTE=]نمیدونم از کجا فهمیده بود ولی بد به روزم آورد کهدخداوند زجر دو عالم رو تو دلش بیاره[/QUOTE]

محل زندگی تون رو‌تغییر بدید

شاید یکی باهات دشمنه از دوست وفامیل دوساله این اقا رو فرستاده سرت

سوره های المزمل والعصر کوثر چهارقل المزمل حشر ذاریات رو زیاد بخون ارام بشی

چهل تا سوره یس نذر سهید ابراهیم هادی کن طلاهات برگرده

خیرات براشون بدهو صدیه به یتیمی که فقیره

این نذر خیلی معجزه داره انجام بده

خداکمکت میکنه توکل بخدا کن

انشاالله خداوند از عالم غیب دستی بیاره تو زندگیت که همه از تعجب دهنشون باز بمونه بهترینا نصیب خودتو ...

😍🤲خیلی ممنونم  ب خودت برگرده  این دعای زیبات هزار برابر.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷