2777
2789
عنوان

یه نفر انقد بهم بدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسپار ب خدا.. هیچکاری نکن.. خدا بهترین قاضیه اون عدالتش دقیقه.. اگر بخاد همی فردا مجازتش میکنه نخادم ن.. من همسر سابقم  با طلاق دادنم  کاری بهم کرد زندگیم ب جگرم خون شد ب خدا واگذارش کردم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

فراموشش کن و بدون یه جایی یه روزی تقاص نامردی هاشو پس میده و انشاله توشاهد اون خواهی بود 

انشاالله خدا کنه خدا از زبونت بشنوه تنها ببینم تقاص پس داده دلم آروم میگیره خیلی سخته خدا برای هیچکی نخواد 

و خدایی که بشدت کافیست 😍
خدا بزرگه. میدونم  چی میگی. خیلی سخته  امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت خوشبختت کنه

ممنون عزیزم دعا کن دلم آروم بشه از این بی قراری و افسردگی بیام بیرون نه شب خواب دارم نه روز قرار دارم

و خدایی که بشدت کافیست 😍
 چه دنیایی شده. نمیشه به کسی اعتماد کرد

اصلا نباید اعتماد کرد من تجربه نداشتم بهش دل دادم با هزار سختی فقط خود خدا میدونه چه کارا براش انجام دادم

و خدایی که بشدت کافیست 😍
انشاالله خدا کنه خدا از زبونت بشنوه تنها ببینم تقاص پس داده دلم آروم میگیره خیلی سخته خدا برای هیچکی ...

پس میده عزیزم ؛ زندگیتو با امیدادامه بده خدابزرگه تو شادباشی مادرت هم غصه کمترمیخوره و میبینی هردوتون حالتون بهترمبشه به مرور  

بسپار ب خدا.. هیچکاری نکن.. خدا بهترین قاضیه اون عدالتش دقیقه.. اگر بخاد همی فردا مجازتش میکنه نخادم ...

دقیقا منم کاری از دستم برنمیاد جز واگذاری به خدا ولی وقتی میشنوم روز به روز خوشبخت تر  و بیشتر سر بقیه کلاه میزاره جیگرم خون میشه دلم بد میسوزه چرا تاوان پس نمیده چرا تقاص پس نمیده حتی بعد از خودش یه خواستگار دیگه برام اومد اونم بهم زد 

و خدایی که بشدت کافیست 😍
پس میده عزیزم ؛ زندگیتو با امیدادامه بده خدابزرگه تو شادباشی مادرت هم غصه کمترمیخوره و میبینی هردوتو ...

ممنون عزیزم انشاالله امیدوارم هرچی از خدا میخوایین بهتون بده به حرمت این ساعت عزیز

و خدایی که بشدت کافیست 😍
دقیقا منم کاری از دستم برنمیاد جز واگذاری به خدا ولی وقتی میشنوم روز به روز خوشبخت تر  و بیشتر ...

میفهمم درکت میکنم  خاهرم ب خدا توکل کن.. انشالله خدا حال دلتو خوب کنه🤲

انشالله ی ازدواج موفق پراز خوشبختی برات پیش بیاد الهی امین🤲

الهی دیگ اشکی از چشمات نریزه ولبت همیشه بخنده الهی امین🤲

ناراحت نباش لطفا یاد خودم میفتم متنتو میخونم.... من حتی دوباره ازدواج کردم اونم ازدواج کرده اما مگر یادم میره ولی خدا بهتر میدونه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

انشاالله خدا کنه خدا از زبونت بشنوه تنها ببینم تقاص پس داده دلم آروم میگیره خیلی سخته خدا برای هیچکی ...

سلام

سادگی کردی

عیب نداره

تجربه بدست اوردنش سخته اما نگه داشتنش مهم

تو ازدواجت دقت کن

به ه. ادم بی سروپایی اعتماد نکن

استعلام میگرفتی از اداره ثبت میفهمیدی که شناسنامه ی سفید اورده

اون رسما شیاد و دزد بوده و شما زود باور

بالاخره اون تقاص میده نترس چه نفرین کنی چه نکنی 

تقاص همون عدالت خداست

همه جا پارتی داشته که تفکر اشتباهی هست

به زنش میگفتی و با شکایت طلاها رو پس میگرفتی

درضمن اون آبروش رفته که متاهل بوده و شما رو سرکار گذاشته نه شما شما فقط چوب سادگیت روخوردی

الانم فقط سرتو گرم کن با قران و مطالعه وورزش وگل وگلدون و درس و کلاس هاز مختلف تا روحیه ات عوض بشه

کم کم فراموشش کن با تمرین

بروپیش دکتر از روش هیپنوتیزم درمانی استفاده کن حافظه ی اون قسمت زندگیت پاک و اذیتت نکنه

بروجلو محکم و قوی

بدون استرس و ناامیدی و ترس 

حرف دهن مردم هم بادهواست این همیشه شعارمنه

دقیقا منم کاری از دستم برنمیاد جز واگذاری به خدا ولی وقتی میشنوم روز به روز خوشبخت تر  و بیشتر ...

ازکجا فهمید‌ه‌ که خواستگار داری؟؟

چرا باهات دشمنه چون شکایت کردی؟؟

میفهمم درکت میکنم  خاهرم ب خدا توکل کن.. انشالله خدا حال دلتو خوب کنه🤲 انشالله ی ازدواج موفق ...

انشاالله انقد خوشبخت باشی انقد بخندی از ته دلت و اون آدم روزی بیاد به دست پات بیفته 

و خدایی که بشدت کافیست 😍
ازکجا فهمید‌ه‌ که خواستگار داری؟؟ چرا باهات دشمنه چون شکایت کردی؟؟

نمیدونم از کجا فهمیده بود ولی بد به روزم آورد کهدخداوند زجر دو عالم رو تو دلش بیاره

و خدایی که بشدت کافیست 😍