2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت میکنه یا من بدبین شدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 21 پست
من تو این چیزایی که شما نوشتین مشکلی از شوهرت ندیدم منم مثل شمام  سه ماه پیش تو گوشی شوهرم یه ...

برو تو گوگل سرچ کن حامد فیروزه وارد سایتش شو اون دوره خیانتی ک گذاشتی و گوش کن خیلی کمکت میکنه 

تو اینستا هم دنبالش کن 

خیلی ب نتایج زندگیم اثر داشت تقویت عزت نفسم اما شکاک بودنم و نتونستم درمان کنم و این امر طبیعیه چون زخم خوردم ولی حتما سر بزن خیلییییی خوبه بخدا

اره خودمم میدونم بعضی وقتا دلم بحال شوهرم میسوزه بس که بهش گیر میدم بااینکه شک میکنم و زیر ذره بین گ ...

تا اخر عجرت که نمیتونی اینطوری زندگی کنی

یه تراپیست خوب پیدا کن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خواهر خودمم بعضی وقتا همین فکرو میکنم اما خب چون از شوهرم زخم دیدم باعث شده حساس بشم خیلی 😔

ببخشید من پیام دومت رو بعدش دیدم و تا حدودی بهت حق میدم ولی در کل بی خیال به خودت سخت نگیر کسی که خیانت میکنه اول به شرف خودش خیانت کرده 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

اونقد بیکاری ک گشتی توکدوم تاپیکام پست بذاری؟؟

متاسفم واسه اون کسی که بهت مدرک داده 

وکیلی که بیاد مردم وبالفظ احمق بگه ازگدا هم کمتره

درسته که میگن مدرک شعور نمیاره

بعضیا مدرک دارن ولی شعور دمپایی پلاستیکی هم ازشون بیشتره

چرا اونقدر خودتو کشتی؟؟مگه گفتم میخوام وکیل بشم؟🤣

تنها ارزویی که از فکر کردنشم حالم بهم میخوره

آرزوی وکالتت هم براخودت هروقت وکیل شدی

از شعورت مشخصه یه آبدارچی طی کش هستی

یایه وکیل داغون وتازه به دوران رسیده 

ازاینکه اوضاع زندگیمم مسخره  کردی میبخشمت و میذارمش بپای کارما اما

مطمئنم دنیا اونقدرگرده که میزاره توکاست خودتم یک روزی میای همچین تاپیکی میزنی😊مطمئن که نه ۱۰۰ درصد

حالاهم هری