2777
2789
عنوان

تصورکنید......

124 بازدید | 20 پست

شمالین نشستین تو بالکن خونتون بارون نم نم میباره ناهار برنج کته و کباب تابه ای و گوجه دارین با نارنج سفره رو پهن میکنی تو بالکن دستاتو میشوری یه پتو میندازی رو شونه هات از اون بالا به جنگلا نگاه میکنی و هوای مه آلود غذاتو با دست لقمه میکنی و میخوری به به

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصورشم قشنگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان میشینم گریه میکنم ایناچیه میزاری 🥲

نمیگی یکی دلش بخواد

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

من جدیدا خیییلی میرم تو فکر گذشته و مجردی و خونه پدری با لون شلوغیاش نزدیکه سکته کنم از ناراحتی کسی میدونه چکار کنم کم تو فکر این چیزا برم 

الانم با این تاپیک واقعا دلتنگی اومد سراغم دلم میهاد بمیرم 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا