2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه شانه شپش بخر

موهاتو بزن سرتو شونه کن بعد باشانه شپش بکش هر روز 

میفتن همشون کم کم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

شنیدم حنا بزاری دو سه ساعت رو سرت باشع اگه با رنگش مشکل نداری...من یکی از دوستام سس مایونز زده بود ۴ ساعت رو سرش بود 🫥 نمیدونم چجوری ولی از بین رفت براش

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

سرکه سفید بزن به کل موهات بزار دوساعت بمونع بعدبا شونه مخصوص بکش بعدم بشور.سه روز پشت سرهم این کارو بکن حتما

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

دوتا شامپو لیندان بگیر ، یکی شو مثلا فردا بزن ، اون یکی رو دقیقا ۶ تا نهایت ۷ روز بعد.

دستورش طبق بروشور دقیق انجام بده، بعد استفاده هنوز مو نم داره با شونه داخلش خوب شونه بکش موهاتو .

مامانم مربی مهد کودک بود میگفت هیچی مثل این نتیجه نداده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

شنیدم حشره کش کامن خوبه

ولی فک کنم ضرر داشته باشه 

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟