2821
2789
عنوان

باهم قهریم

574 بازدید | 33 پست

دوشنبه یعنی پس فردا هم تولدشه....

میخوام ی پروفایل تولدت مبارک براش بذارم ولی بهش تبریک نگم 😑😐

یا چیکار کنم باهاش اشتی کنم یا ن؟

دلیل قهرم اینکه کار پیش اومد براش نیومد سر قرار 

چند روزه قهرین

بابت کنسل کردم قرار درست معذرت خواهی کرد؟

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب کار پیش اومده نتونسته مگه این قهر داره😐و اینکه تولد سالی یه بار یه روزه خب کنارش باش خوب نیست روز خاصش باهاش فهر باشی به نظرم چون یادش میمونه تا یه مدت طولانی

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
چند روزه قهرین بابت کنسل کردم قرار درست معذرت خواهی کرد؟

اره معذرت خواهی کرد ولی من گوشیو روش قطع کردم 

شبم تلگرام نوشت سلام شبت بخیر جواب ندادم 

بعد نوشت فاطمه باز جواب ندادم 

من از اینک کنسل کرد ناراحت نیستم از این ناراحتم ک زودتر خبر نداد بهم و من اماده شدم و دوساعت منتظر ...بعد زنگ ک بهش زدم گفت نمیتونم بیام 😐

میتونست با ی پیام ساده بگه بهم ولی نگفت 

اره معذرت خواهی کرد ولی من گوشیو روش قطع کردم  شبم تلگرام نوشت سلام شبت بخیر جواب ندادم  ...

دلم براش سوخت 

کارت اشتباه بوده 

تماس بگیر باهاش پروفایل هم نزار بچه بازیه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

دلم براش سوخت  کارت اشتباه بوده  تماس بگیر باهاش پروفایل هم نزار بچه بازیه

اخه ی پیام ساده میداد بهم میگفت نمیتونم بیام کافی بود 

س ساعت معطلم گذاشت ...

یبارم زنگ زدم جواب نداد بار دوم جواب داد گفت پشت فرمون بودم ببخشید 

اخه ی پیام ساده میداد بهم میگفت نمیتونم بیام کافی بود  س ساعت معطلم گذاشت ... یبارم زنگ زدم ج ...

چند روزه قهرین؟