2777
2789
عنوان

اشتباه میکنم

107 بازدید | 6 پست

من فکر میکنم شوهر که کنی فقط کیف میکنی لذت میبری از چیزایی که داری نمیدونم خیلی تصور خوبی ازش دارم خییییییییییییییییییلی بر خلاف خیلیا که میگن شوهر چیه مجردی کیف کن آدم نمیدونه والا نظراتتون را بگین ببینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش که کیف نیس زندگی پستی بلندی داره.بعدشم بیشترش بستگی به نوع انتخابت داره

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

عزیزم همه چیز اولش قشنگه بعد کم کم که چهره واقعی طرفو میبینی ،میبینی چه اشتباهی کردی البته همه آدما بد نیستن ولی بنا بر تجربه خودم و همه کسایی که دیدم دارم میگم من میگم یا آدم ازدواج کنه بمونه تو زندگیش یا مجرد بمونه طلاق اینا خیلیییییی داستان خیلی زیاد البته اگه مجبور باشی و تنها راحت باشه باید اینکار انجام بدی تا کمتر آسیب ببینی ولی اگه ازدواج نکردی قستشو داری عجله نکن خواستگار داری باهاش حتما مشاوره قبل ازدواج برو و سن کمم ازدواج نکن اگه مشکل داری برو پیش زوج درمانگر:)

اشکال نداره با تصوراتت خوشحال باش فوقش یعدا یکی دوماه اول تو ذوقت میخوره.

نکه بد باشه ازدواج،من خودم شخصا راضیم اما خیلییسی خوب و کیف حالم نیس،ناراجتی و غصه و گریه و بحث و چالشم زیاد داره