2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی دارم ، ببین به نظر من تنها اصلاح سبک خالی جواب نمیده اگه تنبلی شدید باشه ، اصلاح سبک باید با دارو و مکمل اینا. باشه ، ببین من رفتم یه آزمایش کامل چکاپ دادم ، آزمایش تیروئید دادم ، سونو گرافی گرفتم رفتم پیش دکتر ، برای من این اواخر خیلی بهم ریخته بود پریودام اصلا نمی‌شدم ، ریزش مو شدید در حالیکه رعایت هم میکردم اصلاح سبک رو ، ولی دکترم فعلا گفت همه چی خوبه فقط ویتامین دی خیلی خیلی کم بود برای اون دارو نوشت ، دو تا مکمل نوشت پونیکا و اووبووست که خیلی میگن برای تنظیم پریود و باروری عالیه ، و دوفاستون برای تنظیم پریود ، چون من پریود نمی‌شدم آمپول هم زدم که پری بشم ، درباره اصلاح سبک هم گفت ، حذف قند و شکر مصنوعی ، خواب کافی و به موقع ، استرس نداشتن ، رعایت رژیم غذایی سالم مثلا ماها. باید همیشه سبزیجات تو سفره مون باشه و این جور موارددد

چ مدت پیاده روی انجام دادین چن ساعت طرف صبح یاعصر عزیزم

من همزمان با رژیم پیاده روی رو شروع کردم تایم خاصی نداشت گاهی صبح یا عصر حتی گاهی شب توی خونه هم پیاده روی میکردم ظرف سه چهار ماه ۱۶ کیلو کم کردم و باردار شدم