2777
2789
عنوان

نفرینم کرد😐...

347 بازدید | 21 پست

یکی منو دوست داره از فامیلای دورمون میشه بعد اومد ب من پیام داد پریشب گفت بیا با هم باشیم من واقعا عاشقتم بعد من ازش خوشم نماد اصلا بعد گف اگه قبول نکنی منم خودمو میکشم خونم میوفته گردن تو ک نتونی از عذاب وجدان زندگی کنی 

بعد من بلاکش کردم دوباره امشب پیام داده نفرینت میکنم ک با من ادامه ندادی بعد گف چون من یتیمم نفرینم میگیره 💔

حالا واقعا نفرینش نگیرع؟ من میترسم 

آخه من ک کاری نکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده ولش کن بابا ، چون یتیمه باید زور بگه؟؟؟؟

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

وا خب منم یتیمم نفرینم میگیره بگید روش حساب کنم😂😂😂 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بگو به دعای گربه سیاه بارون نمیاد 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
حیف فامیل بود وگرنه ب داداشم میگفتم

این کارو نکنیا خدای نکرده برادرت از رو عصبانیت کار دستتون میده 

خ.دکشی تبدیل شد به نفرین

نفرین هم تبدیل میشه به آه 

آه هم تبدیل میکشه به نفس عمیق

خوب کردی ، از کسی خوشت نمیاد وارد رابطه نشو

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه