2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برا خودتو شوهرت میخای دو مشت لوبیا لازمه اندازه کف دستم سبزی و نصف لیمو عمانی 😊

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
نه لوبیارو بخیسونم

عزیزم خیلیم نیاز نیس خیس شه همون دوساعت قبل با گرم دو بار خیس کنی آبشو خالی کنی نفخش گرفته میشه

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
اها درسته بعد باید بزارم تو آبجوش سرگاز قل بخوره یا نه

ن گلم ببین بزا کامل طرز تهیشو بگم بهت چون منم این روزا رو گذروندم 😅😘ببین دوساعت قبلش لوبیا رو با آب گرم خیس کن بزا کنار ی بار آبشو عوض کن دوباره روش آب بگیر بزا کنار بعد چن تیکه گوشت داری بنداز تو قابلمه اگه گوشت گوسفندی استخونیه چ بهتر خوشمزه تر میشه بعد روش ی پیاز خوردکن درشو بزار زیرشو زیاد کن آب میندازه بعد سریع خشک میشه روغن بریز بهش زردچوبه و یکم فلفل سیاه بزن تفت بده سبزی رو بنداز توش با روغن قشنگ سرخ کن بعد لوبیاتو بریز تفت بده آبجوش بریز توش ی نصف لیمو عمانی بنداز درشو بزار تمااام ..قشنگ ۴ ..۵ساعت بجوشه جا بیوفته عالی میشه نوش جونت سوالیم داشتی باز بپرس😘😊