اگه برا خودتو شوهرت میخای دو مشت لوبیا لازمه اندازه کف دستم سبزی و نصف لیمو عمانی 😊
لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
عزیزم خیلیم نیاز نیس خیس شه همون دوساعت قبل با گرم دو بار خیس کنی آبشو خالی کنی نفخش گرفته میشه
لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
اها درسته بعد باید بزارم تو آبجوش سرگاز قل بخوره یا نه
ن گلم ببین بزا کامل طرز تهیشو بگم بهت چون منم این روزا رو گذروندم 😅😘ببین دوساعت قبلش لوبیا رو با آب گرم خیس کن بزا کنار ی بار آبشو عوض کن دوباره روش آب بگیر بزا کنار بعد چن تیکه گوشت داری بنداز تو قابلمه اگه گوشت گوسفندی استخونیه چ بهتر خوشمزه تر میشه بعد روش ی پیاز خوردکن درشو بزار زیرشو زیاد کن آب میندازه بعد سریع خشک میشه روغن بریز بهش زردچوبه و یکم فلفل سیاه بزن تفت بده سبزی رو بنداز توش با روغن قشنگ سرخ کن بعد لوبیاتو بریز تفت بده آبجوش بریز توش ی نصف لیمو عمانی بنداز درشو بزار تمااام ..قشنگ ۴ ..۵ساعت بجوشه جا بیوفته عالی میشه نوش جونت سوالیم داشتی باز بپرس😘😊