2789
درمان شدین؟

گلم من مدارا میکنم اما قبل ورزشم و بعدش کاردیو وسه تقویت ماهیچه هام و به خصوص فیله کمرم میرم

همسرم ولله به من نمیگه ولی بعد عمل عالی شده 

چون رسید به جایی که دکتر گفت حتی پشت فرمون نباید بشینی و حتما عمل

ولی بعد عمل خودشو خیلییییی لاغر کرد، بدنسازی رو گذاشت کنار و دیگه فقط فوتبال

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم به لطف خدا و توکل به خدا اول کایروپرکتیک و ورزش پیلاتس به طور مداوم تا چند سال 

عزیزم کایروپراتیک چجوریه؟؟چون توی شهرمون همچین دکتری هست دستگاه ورزشی خاص توی مطبش داره ، با دستکاه ورزش کردی یا فقط حرکات اصلاحی انجام دادی؟

عزیزم کایروپراتیک چجوریه؟؟چون توی شهرمون همچین دکتری هست دستگاه ورزشی خاص توی مطبش داره ، با دستکاه ...

کایروپرکتیک درمان دستی انجام میده عزیزم 

دکتر حجت سمیعی مشهد میرفتم خیلی عالیه 

شنیدم بعضی از دکتر های کایروپرکتیک فقط دستگاهای فیزیوتراپی دارن و درمان دستی ندارن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
فیله کمر رو چجوری تقویت میکنین؟

با ورزش های خصوص کمر 

هم میتونی از app store  هم از Google play یا یوتیوب و.... سرچ کنی من خودم با ورزش های کاردیو راحت ترم و بنظرم ماهیچه هارو خیلی تقویت میکنه

ای بابا من فیزیوتراپی نمیتونم برم    

عزیزم من نمیدونم کدوم شهری ولی بهترین روش با توکل به خدا ورزشه اونم با یک مربی خوب و کاربلد و کایرو هم در کنارش خوبه و از همه مهمتر اصلاح سبک زندگی 

من الان سالهاس که موقع خاب بالش میذارم بین زانوهام یا اگ ب پشت بخامبم زیر زانوهام 

خم و راست شدنم رو دقت میکنم 

چیز سنگین باند نمیکنمو ..

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
عزیزم من نمیدونم کدوم شهری ولی بهترین روش با توکل به خدا ورزشه اونم با یک مربی خوب و کاربلد و کایرو ...

منم همینم اصلا بدون بالشت زیر زانوم خوابم نمیبره البته من خیلی وحشتناک بود دیسکم باید اورژانسی عمل میشدم ، عمل نکردم ب مرور خوب شدم اما بعد چند سال رعایت نکردم و خیلی از خودم کار کشیدم تو این مدت باز شروع شده دردم